FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Episod inedit cu Gigi Becali: "Eram la Melody și a vrut să «îmi facă o cheie»"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 13:34

Fostul fotbalist dinamovist Sorin Răducanu (56 de ani) a povestit azi la GSP LIVE cum l-a cunoscut pe Gigi Becali înainte de Revoluție și l-a jignit pe patronul celor de la FCSB. 

Vezi în VIDEO atacul lui Sorin Răducanu la adresa lui Gigi Becali

"Gigi "Țânțarul" (n.r Becali) și pe vremea aceea zicea «Să moară mama!». L-am cunoscut în '86. Eram la bar la Melody și îi zicea lui Dragoș Anghel: «Hai să-i facem o cheie (n.r. în argou: "a întinde o cursă") și să-i luăm fata».

Eram la masă cu Gigi «Țânțarul», Dragoș Anghel și Mădălina, care acum e în Statele Unite. Și m-am dus la baie și mi-a zis Dragoș «Uite ce mi-a spus tâmpitul ăsta, să îți facem noi o cheie ca să plecăm cu Mădălina». Mergeam la petreceri, restaurante. De multe ori zicea despre mine: «Bă, nu-l mai chemăm pe astă că nu putem să luăm nicio fată».

Știți ce problemă o să aibă «boy» ăsta? E «boy», adică băiat. Nu mai e băiat? E fată? E «girl»? S-ar putea să aibă probleme, tălâmbul ăsta. E fariseu. Îl știu din 1986. S-ar putea să-l bată Dumnezeu. Deja l-a bătut când l-a băgat în pușcărie. Sunt semne. 

El a spus acum câțiva ani că se joacă cu oamenii. Ți-a dat-o Dumnezeu, Gigele. Și cred că o să ți-o mai dea. Lasă-mă pe mine așa amărât. Când eu eram șmecher, Gigele, era șmecheria interzisă. Tu erai sluga lui Hagi și tu te băgai pe lângă fotbaliști. Noi aveam ce doream și nu ne spunea nimeni nimic. Tu erai o sluguță.

Când eram noi șmecheri, el era sluguță. Mai bine prost, cum zice el că sunt, decât să mă bage la pușcărie când vor. Are dosare ținute la sertar. În cazul în care vrea să ridice capul, pac, îi dă cu dosarul", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Vezi și: 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
cutarescu9000
cutarescu9000  •  14 Noiembrie 2018, 07:19

Sorin Raducanu este un fost fotbalist de la Sportul Studentesc, Dinamo si Victoria Bucuresti pritre altele. Pe vremea cand juca fotbal chiar arata bine tin minte si chiar stia sa lege subiectul cu predicatul in comparatie cu alti fotbalisti printre care si Hagi care isi plomba maselele sub plapuma. Cat despre asa zisul Gigi, Gheorghe in acte, tinea frapiera la rece dupa ce vindea blugi pe Covaci la pachet cu branza de oaie. Din cate imi aduc aminte golancile din Melody erau fete spalate nu ca ametitele astea de azi si nu puneau botul la imbacsiti de branza cum era machidonul asta de Becali Gheorghe. Asta de era ajutor de piccol la mesele fotbalistilor. Probabil ca avea si Becali succes la duduia care gestiona hartia igienica la toaleta ca era si ea om, nu? Astia au devenit idolii romanilor in ziua de azi. Trechea Berchea astia de aduna pe degete ca in Feudalism si duhnesc ca margelute de Oaie agatate de opinci mai ceva ca ciulinii. Ne miram ca Vasilica a ajuns Prim Ministru si ea saraca stie sa tipe doar " aloo Domnul! e ud pe jos, acum am dat cu teul"

cracker
cracker  •  13 Noiembrie 2018, 20:55

cine este sorin raducanul?

761094350703709
Dinu Gabriel  •  13 Noiembrie 2018, 20:08

Rău ați ajuns , voi cei del aGSP, cu marele vostru detectiv...”TOLO”. Numai aveți ci scociorâ și folosiți tot felul de ***, neajunși, ***, oameni mici fără caracter...RUȘINEEEE!!!! Să văd acum cum îmi moderați comentarioul. O altă mizerie practicată de voi...cică moderați, dar practic excludeți tot ce vă aacă , tot ce vă face de rușine...Hala jurnalism...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează