FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV AFAN vrea să intervină în cazul suspendării lui Mihai Voduț: „Pedeapsă cam mare”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 16:26

Ionuț Rada, fost jucător și actual vicepreședinte AFAN, a vorbit la GSP LIVE despre suspendarea de 2 ani primită de atacantul Mihai Voduț pentru pariuri și a spus că forul va incerca să intervină în acest caz. 

  • Vezi în video ce a spus Ionuț Rada despre Mihai Voduț 

Mi se pare cam drastică suspendarea lui Voduț și trebuie să intervenim. Orice om poate greși. E clar că, după această pedeapsă, cariera lui e aproape încheiată. Nu cred că va mai avea ocazia să joace. 

Nu se vor rezolva probleme cu un caz ca acesta, cu o pedeapsă ca asta. Jucătorii trebuie educați și informați despre ce li se poate întâmpla. Trebuie să aibă grijă și să fie atenți la ce e în jurul lor, mai ales când e vorba de pariuri”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE. 

Mihai Voduț, 25 de ani, fotbalist prins la pariuri în perioada în care evolua pentru Viitorul, a primit o suspendare de 2 ani și o amendă de 300.000 de lei din partea Comisie de Etică și Disciplină a FRF. 

ÎȘI PUNEA IUBITA SĂ-I PARIEZE 

Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Despărțirea cu cântec de partenera sa l-a costat. Aceasta a trimis către Cancan conversații în care fotbalistul îi cerea iubitei să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe.  

Pe unul din tichete iese în evidență meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi.   

CITEȘTE ȘI:

 Gigi Becali îl distruge pe Ionuţ Panţîru în direct la TV: „Eu sunt de vină. Nu am știut că e om mic! A zis «Pot să dorm pe teren acum»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
pierrecardin
pierrecardin  •  17 Decembrie 2019, 18:13

Ar trebui suspendat pe viata. E ca si cum un politist ar vinde droguri confiscate de la traficanti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează