FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Corneliu Papură, luat la rost de liderul din Liga 2: „Cum adică doarme la meciurile de Ligă?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 11:07

Sâptămâna trecută, antrenorul lui CSU Craiova, Corneliu Papură, a surprins când a mărturisit că nu urmărește meciurile europene, pe motiv că se difuzează la ore târzii. 

Ilie Poenaru, antrenorul liderul din Liga 2, Academica Clinceni, prezent azi la GSP Live, a prezentat o altă versiune a muncii de antrenor, un antrenor care nu doarme la ora 10, cum spunea Papură într-o conferință de presă, ci abia pe la 2-3 noaptea.

 

 „Bineînțeles că m-am uitat la meciurile din Europa. Nu am pierdut nici un meci. Nu merg să dorm la ora 10, la mine somnul începe pe la 2-3 dimineață și mă trezesc la 7. Studiem foarte mult, mai ales în perioada asta. Trebuie să gestionăm, fiecare zi în parte, fiecare oră, fiecare jucător. Avem foarte mult de muncă. La noi, somnul este pe locul 2.

L-am studiat foarte mult pe Guardiola și multe principii pe care el le are le-am implementat la mine la echipă. Posesia și construcția, jocul ofensiv, asta am preluat de la el. Chiar dacă eu joc un sistem diferit. Am luat foarte mult de la el construcția de la portar”, a mărturisit Poenaru la GSP Live.

MECIURILE DIN EUROPA NU SUNT PE INTERESUL LUI CORNELIU PAPURĂ

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a surprins printr-o declarație ciudată la ultima conferință, când i-a anunțat pe reporteri că nu se uită la meciurile din Liga Campionilor: „Ziua fac multe lucruri, iar seara este normal să mă odihnesc. Jobul pe care îl am mă solicită”.

„Este obligatorie munca de informare. Dacă vrei să faci această meserie trebuie să o faci de la 8 dimineața până la 1 noaptea. Să te gândești doar la asta. Așa făceam eu. Foarte puțini antrenori aleg această carieră pentru că își respectă profesiunea de credință și nu o transformă în mercantilism.

„Mulți au devenit antrenori mai degrabă datorită avantajelor financiare, puțini din plăcere, din credință. Nu mi se pare firească declarația lui Papură. El își odihnește ochii? Noaptea trebuie să te uiți la meciuri, că de acolo înveți! Papură merită apreciat pentru ce a ajuns, dar să spui așa ceva?!” Cornel Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  11 Mai 2019, 07:43

Papura doarme non-stop, numai sa-i vezi poza si te ia cascatul !

luker
luker  •  11 Mai 2019, 04:05

Papura macar a fost sincer. Altii povestesc prostii cum e ala de la Clinceni. Toti o apa si’un pamant. Mai mult pamant.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Mai 2019, 16:56

A ajuns un *** cu ochi!Chiar crede ca fotbalul nu mai are taine pentru el! Un increzut! In cv-ul lui va scrie ca 5 etape a antrenat Craiova,punct culminant!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează