FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO FABULOS! Marica a dezvăluit în direct ritualul de inițiere din vestiarul lui Dinamo: ”Mi-e și rușine să vă povestesc” :)

Foto Arhivă Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 11:06

Ciprian Marica (33 de ani) a povestit azi, în emisiunea GSP LIVE, ritualul de inițiere de care a avut parte când a ajuns la prima echipă a lui Dinamo, în 2001. Atacantul a jucat pentru ”câini” până în 2004.

 

”N-am prea făcut farse, dar îmi aduc aminte că puneam miere în ghetele fotbaliștilor care le lăsau pe culoar. Unul dintre clienți a fost Florentin Petre și s-a supărat. Am avut și un ritual de primire când am ajuns la Dinamo. Mi-e un pic rușine să povestesc. Era bătaie la fundul gol cu prosoapele ude”, a declarat Marica la GSP LIVE.

În perioada în care Marica juca la Dinamo, în vestiarul "câinilor" se aflau, printre alții, Florentin Petre, Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Cosmin Bărcăuan, Flavius Stoican, Nicolae Mitea, Vlad Munteanu, Semeghin, Kiriță sau Ianis Zicu.

Una dintre cele mai bune echipe de după Revoluție: Dinamo a cucerit atunci două titluri și două Cupe. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
deny74
deny74  •  06 Noiembrie 2018, 18:39

La FCSB ritualul e tot la fundul gol,dar intră cate unul cu coana Mitza in vestiar

badeadorian
badeadorian  •  06 Noiembrie 2018, 14:33
Postat de demolarii pe 06 Noiembrie 2018, 13:16

Asta e un ritual practicat și în anii 80 la nivel de cluburi școlare.... Ce e spectaculos?

Asa este !!! Mai nasol era cand existau si papuci de lemn pentru mersul la dus ... aia chiar se lipeau bine la initiere !! :)))

demolarii
demolarii  •  06 Noiembrie 2018, 13:16

Asta e un ritual practicat și în anii 80 la nivel de cluburi școlare.... Ce e spectaculos?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează