FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Gică Hagi a dat-o pe spate pe Camelia Bălțoi: „Wow! Am rămas surprinsă”

Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi +5   FOTO
Sursă foto: Instagram Camelia Bălțoi

Articol de GSP - Publicat marti, 02 aprilie 2019 12:20

Gheorghe Hagi, 54 de ani, antrenorul Viitorului, i-a lăsat o impresie pozitivă Cameliei Bălțoi, 30 de ani, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri sportive din România. 

Marți dimineața, în studioul GSP Live, blonda a numit antrenorul din Liga 1 care a impresionat-o cel mai mult. Fără ezitări, Camelia Bălțoi l-a ales pe „Regele” Hagi. 

 

„Gică Hagi m-a surprins plăcut. Wow! Mă așteptam să fie mai «fotbalist». Când l-am văzut prima oară, în cabina de machiaj, m-a salutat foarte elegant și am rămas surprinsă de respectul pe care îl are față de oamenii din jur. A fost foarte ok, m-a surprins plăcut”, a spus Camelia Bălțoi, la emisiunea GSP Live. 

camelia baltoi +6 FOTO

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Camelia Bălțoi a alcătuit TOP 3 al bărbaților din sportul mondial: „Doamne-ajută că e căsătorit!” + verdict în disputa Messi - Ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lupuldestepa
lupuldestepa  •  02 Aprilie 2019, 19:32

Cand nu ai promterul in fata esti cu adevarat o paiata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează