FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali, pus la punct: "Face păcate cu Biblia în mână, nu se poate așa ceva!" » Nici Dică n-a scăpat de critici

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 10:21

Poreclit "Părintele", fostul antrenor Ioan Sdrobiș, 72 de ani, a discutat azi la emisiunea GSP LIVE  cele mai importante subiecte din fotbalul românesc, atingând și problemele pe care le traversează FCSB, cel mai titrat club din România. 

Acesta a criticat în termeni duri deprinderile lui Gigi Becali de interveni peste antrenorii de la echipă și s-a luat și de Nicolae Dică pentru faptul că acceptă indicațiile dictate de patronul său. 

"Becali face doar pacăte cu Biblia în mână. Nu se poate așa ceva! De ce a acceptat Dică acest lucru? El trebuia să stea încă doi ani de zile, să prindă experiență, apoi să vină la Steaua.

Dică, dacă pleacă acum, se duce la o altă echipă și vrea să facă pe antrenorul. Iar viitorul patron o să-i zică: «Dincolo făceai compromisuri, acum nu mai faci?» Becali are o problemă grea, nu îi vindecă nimeni comportamentul", a declarat Ioan Sdrobiș, la emisiunea GSP LIVE din această dimineață.

"O singură dată mi s-a întâmplat să mi se impună un jucător. A venit directorul sportiv la mine și mi-a zis să bag pe cineva. I-am zis «Du-te dracului de aici», apoi i-am spart telefonul pe pistă" Ioan Sdrobiș

Vezi și: Atac al lui Ilie Dumitrescu la adresa lui Gigi Becali: "Să nu vă închipuiți că nu își dă seama ce face!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  06 Decembrie 2018, 20:54

Daca Gigi face echipa la Steaua, atunci Gigi este cel mai mare antrenor roman din toate timpurile ! De ce ? Pentru ca a calificat Steaua de 13 ori in Europa in 15 ani de cand e la echipa ! In loc sa il criticati pe Gigi antrenorul mai bine il laudati pentru calificarile Europene ! :))) Invidiosilor !

2264101893823582
Kiss Péter  •  06 Decembrie 2018, 16:59

Becali cu biblia si cu banii,iar SEPSI OSK cu fotbalul adevarat si cinstit !

widoqq
widoqq  •  06 Decembrie 2018, 15:24

Prostanacul are ce merita...si mai mult decat atat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează