FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO ”În biroul ministrului Gabriel Oprea, patronul plănuia anihilarea mea!” » Reacția ironică a lui Adrian Porumboiu: „Da, colaboram cu Al Qaeda” :)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 13:46

Conflictul dintre Adrian Porumboiu și fostul președinte de la FC Vaslui, Ciprian Damian, a fost aproape să ia o turnură fizică. Dezvăluirea care îl implică și pe Gabriel Oprea, fost ministru al Internelor, a avut loc la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

 

„Am fost amenințat. S-a încercat inclusiv o corecție fizică. Am fost așteptat într-o seară, la o locație din Vaslui, după ce în anumite cercuri se vehiculase deja asta. Sprijinul aceasta politic a dus până acolo încât în biroul lui Gabriel Oprea se discuta anihilarea mea.

Eu sunt absolvent al unei instituții militare, al Academiei de Poliție. Un fost coleg mi-a tras un semnal de alarmă, să vin la București. În perioada aia Oprea era minstru la Interne. Colegul mi-a zis «a venit ăla al tău (n.r. Adrian Porumboiu) aici și i-a promis că îți ia capul». De atunci au început perchezițiile și tot”, a afirmat Ciprian Damian la GSP Live

  • Gabriel Oprea a fost ministru de Interne în perioada 5 martie 2014 - 9 decembrie 2015.

Porumboiu, reacție ironică

„Da, colaboram cu Al Qaeda să-l anihilăm pe el. Discutam eu cu Oprea de tiripliciul ăsta de Damian? Da, sunt prieten cu Gabi Oprea de 30 de ani. Nu am nicio problema cu asta. Eram tineri, pe la Cap Aurora. Dar Damian minte”, a fost reacția oferită de fostul patron al celor de la FC Vaslui. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Conspirație Borcea - Porumboiu în Elveția, de teama interceptărilor DNA » Au vorbit să își potrivească declarațiile din dosar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
masinameaeata
masinameaeata  •  25 Februarie 2019, 23:59

Are perecta dreptate Damian, el nu a avut bani, banii au fost ai lui porumboiu, care l-a pus pe Damian drept paravan, realitatea este ca porumboiu a sponzorizat si-l punea pe damian sa scoata banii , ca sa-i dea lui inapoi, in felul asta damian figura in acte si in realitate, porumboiu incasa banii. Sa fim seriosi, porumboiu nu e prost, mai sponzoriza el echipa daca se prindea ca e furat. La Vaslui nu s-a facut nimic fara stirea lui porumboiu, damian era paravan care a picat acum la mijloc. Din cauza coruptiei generalizate a ajuns Vasluiul ultimul din Romania, smekeri ca porumboiu, au pus mana pe tot pamantul, s-au imbogatit pe seama fraierilor, acum fraierii platesc dupa ce smekerii au incasat.

bazinga
bazinga  •  25 Februarie 2019, 20:51

Universul si prostia sunt INFINITE!La Oprea se confirma din plin!

kordell
kordell  •  25 Februarie 2019, 18:42
Postat de vladutz13 pe 25 Februarie 2019, 14:58

Damian asta e omul care a ingropat clubul din Vaslui. Echipa a disparut complet, in loc sa fie lasata sa retrogradeze treptat pana undeva unde se putea mentine cu un buget mult micsorat. Asta s-a practicat peste tot, au tratat cluburile astea ca pe oricare alta firma si asa am pierdut sute de echipe.

Asta era doar un argat fara nici o putere decizionala , aberezi la greu ca intotdeauna , gigistule !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează