FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO "În România sunt doar două proiecte serioase, la CFR Cluj e doar o chestie contabilă și nici FCSB nu e ce trebuie"

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 10:38

În această dimineață, la GSP LIVE, fostul acționar dinamovist Vladimir Cohn a vorbit despre actuala situație a fotbalului românesc. A lăudat proiectele de la Viitorul și Craiova, dar nu s-a arătat impresionat de cel de la CFR Cluj. 

VIDEO cu radiografia lui Cohn asupra fotbalului românesc

"Sunt departe de a fi falit, dar nu e cazul să investesc la Dinamo. În România, sunt două proiecte serioase: unul e al lui Hagi, iar celălalt al Craiovei. La CFR e o chestie contabilă. E un proiect financiar acolo. Nu e o echipă care să crească jucători sau să dea jucători la națională. Nici FCSB nu e ce trebuie.

Exclud să mă mai întorc în fotbal, mă uit doar la televizor. Îmi place Sepsi lui Eugen Neagoe, el se dovedește a fi un antrenor bun, iar echipa joacă frumos", a spus "Vova" Cohn, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // Un fost acționar dinamovist, declarații ȘOC: "Dinamo - Lazio a fost aranjat! Puteți spune orice"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gido
gido  •  19 Decembrie 2018, 18:15

eu totusi n-am inteles daca ''vova '', in calitate de actionar, a participat la devalizarea clubului dinamo ... sau el a fost acolo de fazan si doar giovani si butelie au furat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează