FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE // VIDEO

GSP LIVE // VIDEO Încă o radiografie dură pentru fotbalul românesc: "Nu cred că a mai fost o situație atât de deplorabilă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 10:45

Tot mai mulți oameni implicați în fenomen deplâng starea actuală a fotbalului românesc. Ioan Sdrobiș, 72 de ani, fost antrenor cu o vastă experiență autohtonă, a făcut o radigorafie dură primei Ligi, în direct la GSP LIVE. 

"Urmăresc cu mare tristețe ce se întâmplă în fotbalul românesc. Nu cred că a mai fost și nu cred că va mai fi o asemenea situație deplorabilă. Mă uitam și aseară, la Sepsi - FCSB. Toată lumea se plânge de teren, de vânt, de gheață.

Nimeni nu analizează lucrurile obiectiv. E o nenorocire din punct de vedere organizatoric. bu mai sunt echipele care au adus prestigiul fotbalului românesc", a spus Sdrobiș, la GSP LIVE

Supranumit"Părintele", Ioan Sdrobiș a antrenat echipe precum Oțelul Galați, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, Dacia Unirea Brăila, Extensiv Craiova, CSM Reșița, Jiul Petroșani, FC Vaslui, CFR Timișoara sau Farul. Sdrobiș a făcut în 2011 parte din personalul de scouting de la Dinamo.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Reacție surprinzătoare în direct: "Am rezervele mele despre antrenorul Hagi" » Marele minus al "Regelui"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2055346434734483
BM Valentin  •  07 Decembrie 2018, 09:59

mare antrernor sdrobis asta, cand smardoia el jucatori era un nivel mai bun:))

104459837173638
Dinu Stefan  •  06 Decembrie 2018, 15:20
Postat de mosvasile pe 06 Decembrie 2018, 14:13

O fi bre nea Sdrobici!Dar uite ca "rasare soarele si pe strada noastra"!Romania s-a calificat la turneul final al campionatului de tineret U21, iar pe langa lotul nationalei de U21, mai sunt tineri talentati-in tara si afara-pentru inca un lot!

bre mos vasile,ce zici ca sunt tare de urechi ?! exista semne de revenire ??? moshule,inca astia tineri nu reprezinta o miza atat de mare pt rekinii din fenomen ! sa vezi atunci cand canceru se extinde si la astia mici ! am avut o echipa de tineret pe locul 3 la campionatul mondial din australia din 1980 ! stii cati au facut pasul spre echipa mare cu succes ?! *** ! io zic ca sunt in afara sferei de interes a rekinilor,ca altfel *** *** si nationala under 21,sau under 19 ! sa ramana asa,adica departe de interese !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

639251153137369
Teo Stemate  •  06 Decembrie 2018, 14:25

Interesantă "radigorafie", aşa e, "bu mai sunt echipele"... nici cele care au adus prestigiul corecturii la "Gazeta sporturilor". În ritmul ăsta, în curând vom avea articole din care nimeni nu va mai înţelege nimic. Şi-atunci vom pune să bată la tastaturi o maimuţă oarecare, că sigur o să-i dea ceva, până la urmă. Succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează