LIGA 1  ·  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Întâmplare halucinantă din vestiarul Rapidului povestită de Viorel Hizo: „A venit și s-a aruncat în pat, peste mine. Când m-a văzut, a paralizat!”

Viorel Hizo, într-una dintre perioadele în care a fost antrenor la Rapid // FOTO: GSP
Viorel Hizo, într-una dintre perioadele în care a fost antrenor la Rapid // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 12:49

Viorel Hizo, 72 de ani, de cinci ori antrenor în Giulești de-a lungul carierei, a povestit azi la GSP LIVE o întâmplare de senzație petrecută în anii '90 într-un cantonament ținut la Bușteni.

// VIDEO cu momentul în care Hizo relatează întâmplarea din vestiarul Rapidului

„A fost vorba de doi jucători cu personalitate. Erau foarte înalți, dar nu le dau numele. L-am trimis pe Marian Rada să aibă grijă, să vadă ce se întâmplă cu jucătorii, doi dintre ei lipseau. Unul stătea cu Leo Toader în cameră.

Eu m-am dus să mă culc cu Leo Toader în pat, am lăsat ușa întredeschisă. La un moment dat, scările au început să scârțâie. Veneau jucătorii cu
adidașii în mână, desculți. Jucătorul s-a dus și s-a aruncat în pat, dar s-a aruncat peste mine. Când m-a văzut, aproape a paralizat.

I-am spus să plece acasă, că are un tren care pleacă de la Bușteni la București. A început tărăboiul, jucătorii îmi spuneau că nu pot trimite pe nimeni acasă”, a spus Viorel Hizo, la GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Cum l-a pus la zid Viorel Hizo pe Sânmărtean în fața vestiarului: „Am avut o discuție dură”Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (1)
para.para  •  19 Februarie 2019, 16:47

"Unul stătea cu Leo Toader în cameră. Eu m-am dus să mă culc cu Leo Toader în pat, am lăsat ușa întredeschisă. La un moment dat, scările au început să scârțâie. Veneau jucătorii cu adidașii în mână, desculți. Jucătorul s-a dus și s-a aruncat în pat, dar s-a aruncat peste mine." - gigistilor, voi cititi ce publicati? Voi povestiti aici ca Hizo s-a pus in pat cu Leo Toader, iar cand a venit "jucatorul" s-a aruncat peste Hizo in pat. "Jucatorul" ala statea cu Leo Toader in acelasi pat sau in aceeasi camera? Ca sa nu mai vorbim de exprimarea fecesebista "s-a dus și s-a aruncat în pat, dar s-a aruncat peste mine". Normal se spune "a venit si s-a aruncat in pat, dar s-a aruncat peste mine". De cand fcsb si gigi becali va ocupa tot timpul nu mai stiti nimic de voi.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1