FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LVIE

GSP LIVE // VIDEO Ion Marin a povestit cum a învins cancerul: „Ședințele de chimioterapie sunt groaznice!” » Sfaturi prețioase pentru cei bolnavi: „Nu cedați!”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2020 16:46

Ion Marin (64 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost prezent azi la GSP LIVE și a vorbit despre cele mai importante subiecte din fotbalul românesc.

În finalul emisiunii moderate de Costin Ștucan, Ion Marin a vorbit și despre viața personală și despre problema medicală pe care a avut-o. 

„Sunt bine. În ianuarie am fost în Germania la spitalul la care am fost operat. Mi s-au făcut toate analizele și am fost declarat curat. Nu trebuie să mai merg la control din 6 în 6 luni. Trebuie să fac o dată la an o colonoscopie. Iar o dată pe an să fac câte o ecografie. 

Mă simt bine, sunt în formă. Vreau să fiu sincer. Vor mai trece și alții prin ce am trecut eu. Este dificil! Am fost obișnuit să mă mișc și e greu să stai acasă și să nu faci nimic. Ce faci cu pasiunea pentru fotbal? Cu dragostea pentru fotbal? Fotbalul mi-a dat tot. Îmi pare rău că nu pot să mai dau fotbalului înapoi.

Când primești o astfel de veste, primele întrebări au fost «De ce eu? Cum de s-a întâmplat? De unde a venit?». Nu am avut niciun semn. Nu am avut dureri, nu am avut simptome. Mi s-a spus scurt „Ai cancer!”. 

Se fac trei ani de atunci și sunt bine acum. Primul lucru pe care îl spun oamenilor e să nu cedeze, să lupte, să își dorească să trăiască. Să nu cedeze! Trebuie să aibă încredere în doctori și în tratament. Ședințele de chimioterapie sunt groaznice, dar îi rog să nu cedeze. Trebuie și cei din jurul lui să-l ajute, să nu se văicărească”, a declarat Ion Marin la GSP LIVE.

Vezi și: 

Probleme la Astra: lui Budescu i-a recidivat accidentarea! Când poate reveni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
394966434424757
Mihai Dinu  •  07 Februarie 2020, 04:29

Ca dinamovist si cu varste aprox. egale (am 65) v am urmarit intreaga cariera si va declar un monument de seriozitate si profesionalism, multa sanatate si respect d-le Ion Marin!

rocky2
rocky2  •  07 Februarie 2020, 01:54

Multă sănătate! Acum inapoi pe iarba verde!

raikkonen80
raikkonen80  •  06 Februarie 2020, 19:38

Multa sanatate, Sapaliga!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează