FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Laurențiu Corbu, declarații șocante despre accidentare: „A trebuit să învăț să merg din nou. Îmi cădea părul de stres”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 09:48

Laurențiu Corbu (25 de ani), fundașul lui Dinamo, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre cel mai greu moment din carieră: recuperarea după ruptura de ligamente încrucișate suferită în primăvara anului 2017.  

Acesta a fost operat, s-a recuperat la o clinică din Turcia și a revenit pe teren după mai bine de jumătate de an.  

„Au fost momente foarte grele. Nu doresc nimănui așa ceva. Timp de șase luni am făcut recuperare în Turcia. Mergeam dimineața la baie, mă spălam pe față și după aceea băgam mâinile în păr și rămâneam cu părul pe palme. Era un stres foarte mare. 

La două săptămâni după operație am început să învăț din nou să merg. Am luat-o pas cu pas. Nu mai făceam pașii bine, nu știam să mai merg și am început de la a merge. Astea sunt primele lecții. E foarte greu. Mergeam 10-15 minute, iar recuperarea ținea 7-8 ore pe zi, fără pauză.  

E una dintre cele mai grele accidentări care te poate ține departe de teren. Pentru mine următorul an a fost destul de dificil, pentru că a trebuit să ajung la parametri cu ceilalți colegi. Pentru mine nu a fost de ajuns cantonamentul din Cipru. Mi-au trebuit 2-3 cantonamente să ajung la parametri optimi. Ai nevoie de un tur de campionat pentru a te pune pe picioare.

La început ți-e frică să bagi piciorul, pentru că ai trecut prin ce ai trecut și ți-e frică să nu se întâmple din nou. Eu după 8-9 luni nu am mai avut acea frică. 

Am revenit într-un meci din Cupa României, cu Aerostar Bacău, când am reușit să îi dau o pasă de gol lui Adam Nemec. Mă uitam apoi la poze cât de slab aveam piciorul. Nu mai aveam musculatură, tonus, deloc. Mi-a fost destul de greu să revin. Acum sunt 100% pregătit. Sunt foarte importante meciurile, ele te pun pe picioare”, a spus Laurențiu Corbu, la GSP LIVE. 

7 meciuria jucat Laurențiu Corbu pentru Dinamo în acest sezon al Ligii 1

Laurențiu Corbu a fost transferat de la Urban Titu la Dinamo în anul 2015, de către Mircea Rednic. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2705363476161320
Gabriel Nan  •  09 Octombrie 2019, 18:17

Eu nu pot sa înțeleg cum poate juca fundaș stânga fiind dreptaci. Îl văd cum își aranjează mingea mereu pe dreptul, ferească Dumnezeu sa centreze din viteza din prima. N am știut de problemele lui, îmi pare rău, dar se chinuie rău pe postul asta. .

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  09 Octombrie 2019, 12:16

Dacă reușește să dribleze și să centreze inteligent, ar fi un fundaș bun. Așa este unul mediocru. Scriu asta fără să fiu rău...

mariuss72
mariuss72  •  09 Octombrie 2019, 11:09

Bravo lui pentru tarie de caracter si felicitari pentru meciul bun din weekend, sper sa o tina tot asa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează