FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Legendele lui Dinamo, șocate de situația în care a ajuns echipa: "Nu putem accepta asta!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 10:42

Ion Pârcălab, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat azi în emisiunea GSP LIVE situația de la clubul unde a scris istorie. Acesta e surprins de poziția pe care a ajuns clubul din "Ștefan cel Mare", însă are încredere în Mircea Rednic. 

VIDEO / Vezi întreaga reacție a lui Ion Pârcălab, care nu poate accepta situația în care a ajuns Dinamo:

"Să sperăm că va fi mai bine. Venirea lui Rednic este bună, în sfârșit conducerea a gândit mai ok. Și a adus un antrenor bun, dinamovist, care a făcut performanță.

Nu a fost ceva deosebit la meciul cu Dunărea. Era greu să facă ceva într-un timp atât de scurt. Și rezultatul și jocul au fost slabe. Trebuie să mai așteptăm până lucrurile vor merge mai bine.

E bine că Rednic va face o remaniere în lot. Trebuie aduși jucători de valoare. Să vedem unde îi va găsi, pentru că jucători liberi de contract și valoroși nu găsești ușor.

Cert e că acești jucători au arătat că nu merită să joace la Dinamo. Acum trebuie să avem grijă la retrogradare. Nu am crezut niciodată că voi apuca să spun faptul că mi-e frică de retrogradare. Nu putem accepta asta!", a zis Ion Pârcălab la GSP LIVE.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează