FOTBAL  »  LIGA 1  »  RELAȚIE

GSP LIVE / VIDEO Lorena Balaci dezvăluie cum a primit tatăl ei vestea că era într-o relație cu Trică: „Avea suspiciunea că Eugen e de altă etnie”

Lorena Balaci și Eugen Trică
Lorena Balaci și Eugen Trică

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 13:02

Lorena Balaci a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre relația pe care a avut-o cu Eugen Trică și despre faptul că tatăl ei, Ilie Balaci, a fost împotriva fostului fotbalist la început.


„Tata s-a supărat pe mine că i-am ascuns că sunt prietenă cu Eugen Trică. Avea suspiciunea că Eugen e de o altă etnie. Când tata s-a dus antrenor la Universitatea mi-am dat seama că e groasă
. A culminat când l-a pus pe Eugen căpitan de echipă. Noi eram împreună de vreo 4 luni. Atunci am zis că e momentul să-i spun. N-a fost deloc încântat. I-am spus că am un prieten. M-a întrebat despre cine e vorba. Și i-am zis: «căpitanul tău de echipă».

În momentul ăla s-a înnegrit. L-am văzut cum s-a schimbat la față și mi-am zis că până acolo mi-a fost. Mi-a spus până la urmă să-l aduc acasă. A fost supărat pe mine vreo săptămână. Eu am vrut să-mi păstrez numele de fată, dar tata a fost cel care s-a opus. Mi-a spus că dacă-l respect pe viitorul meu soț să-i iau numele. Eu n-am vrut nicio secundă să iau numele de Trică.

Lorena a vorbit și despre motivele care au dus la despărțirea de Trică: „Eu am crezut că pot manageria relația cu Eugen foarte bine. Îl țineam sub o oarecare observație. Când mi-am dat seama că nu despre asta e vorba și că viața nu înseamnă ca eu să fiu polițistul cuiva, atunci au apărut problemele. M-am căsătorit mult prea devreme, aveam 20 de ani. Era inevitabil ca noi să evoluăm în același stil. Pe noi ne despărțeau multe lucruri. Începând de la educație”.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”


Comentarii (11)
1763887750508605
Calin Francu  •  10 Februarie 2019, 13:06

Corect cum sa stai cu un *** fara caracter care nu are educatie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106018077065994
Monica Marin  •  19 Ianuarie 2019, 11:00

Tatal lui Trica e romm.A fost o singura data in direct la tv.este "pacura".

rocky2
rocky2  •  18 Ianuarie 2019, 20:57

Pai si nu e de alta etnie?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează