FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE / VIDEO Marcel Pușcaș a spus tot despre datoriile imense pe care le avea CSA Steaua și a dezvăluit că Gațu este cel care l-a dat afară

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 13:20

Marcel Pușcaș, fostul președinte al secției de fotbal de la CSA Steaua în perioada 1996-1998, a vorbit la GSP LIVE despre datoriile pe care echipa din Ghencea le avea la momentul respectiv și despre faptul că șeful CSA la acel moment, Cristian Gațu, l-a dat afară.


„Când am ajuns președinte la Steaua, clubul avea datorii de 6 milioane de dolari la Bancorex. Când am plecat eu, mai avea doar 2 milioane de dolari datorie. Când am văzut 6 milioane de dolari m-am luat cu mâinile de cap. Pe Cătălin Munteanu s-au luat 2,5 milioane de dolari, jucător promovat de la juniori. În 1998, vara sau iarna, clubul nu mai avea nicio datorie.

Am adus și Dialogul ca sponsor, aveam contract de 700.000 de dolari pe an. Azi nu știu dacă Steaua are un sponsor de 700.000. Am plecat de la Steaua pentru că am fost dat afară de domnul Gațu. Eu doream privatizarea clubului, iar toți ceilalți nu voiau asta”, a declarat Marcel Pușcaș la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Marcel Pușcaș anunță: „Vom fi 10.000 pe «Ion Oblemenco»” + Ironii la adresa lui CSU: „Oamenii de la salubritate primesc invitații gratuite”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
martinpen
martinpen  •  19 Martie 2019, 18:57

Daca datoriile de 6 milioane de dolari au fost platite dupa cum povesteste Marcel Puscas si cred ca exista acte care sa ateste asta, unde sunt datoriile alea imense pe care le-a platit Becali?

104343947122875
Anton Pan  •  19 Martie 2019, 16:44
Postat de Ovidiu Pop pe 19 Martie 2019, 16:29

***

Ovidiu Pop este o confirmare a nivelului scazut al IQ-ului, despre care el vorbeste cu mandrie patriotica. Ce individ rational, cu un nivel mediu de dotare intelectuala, ar milita cu fanatism: pentru mentinerea unei institutii oribile precum CSA, creata de armata sovietica de ocupatie; pentru revenirea bocancilor militari in fotbalul profesionist; pentru irosirea bugetului apararii pe o structura anacronica, care polueaza si capuseaza sportul romanesc. Ei cei cu IQ-ul tipic cazarmilor sovietice nu vad, nu aud, nu inteleg, refuza sa accepte ca nu mai este nicio tara din UE in care sa mai existe CSA si implicarea militarilor in sportul profesionist. Noaptea polara a mintii acestor rataciti este prea profunda!

poison
poison  •  19 Martie 2019, 16:41
Postat de Ovidiu Pop pe 19 Martie 2019, 16:06

Anton, prietene GIVE IT A REST. Deja te faci e ras. Pana aici vine mirosul de branza de la tine. Cu cat te obisnuesti cu ideea cum ca Steaua inseamna CSA cu atat mai bine. Echipa noastra se numeste, sa numit, si intodeauna se va numi CSA Steaua Bucuresti, cancerul vostru se numeste fc fcsb. DEAL WITH IT. Credema nu impresionezi pe nimeni cu postari parca scrise de Cornel Dinu. Poate vei face niste mioare sa se mire de modalitatea ta de a scrie dar de la o posta se vede ca sunt scrise de cineva care inca are impresia ca exista securitate, ca rusii sunt la orice punct pregatiti sa invadeza Romania si ca toata justitia este impotriva lor. Hai ca deja ti-am dat destula importanta. Te saluta un stelist fecesebistule.

Respect omule!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează