FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Mărturie dură a unui candidat FRF: "Am fost bătut de tata. La rândul meu, am bătut juniori, i-am înjurat. Așa văzusem acasă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:37

Ilie Drăgan, antrenor și fost candidat la șefia FRF în 2018, a fost la emisiunea GSP LIVE unde mărturisit că în copilărie a avut mult de suferit din cauza abuzurilor antrenorilor și a părinților.


„Imaginile cu Hagi îmi trezesc amintiri personale. Eu am jucat ca junior în 1993 la Rapid, am jucat acolo 6 ani, apoi am continuat la alte cluburi. Aceste probleme existau de atunci. Am astfel de amintiri și cu antrenorii pe care i-am avut, dar și cu familia mea. Aici e vorba și despre părinții care acceptă aceste lucruri și continuă acest tratament și acasă. Sunt niște lucruri pe care n-aș putea să le povestesc.

Și eu când am început să antrenez am avut tendința de a abuza copiii. Și eu i-am jignit, fie că i-am făcut idioți, fie că i-am făcut proști. Pentru a schimba comportamentul e nevoie de foarte multă muncă, de studii, să citești.

N-am fost bătut de antrenor, dar de tata da. O singură dată am dat o palmă pentru că doi copii s-au luat la bătaie. Am făcut foarte multe greșeli în viață și încerc să mă schimb. Cea mai grea zi a fost în momentul când m-am dus a doua zi la antrenament și tatăl meu mă bătuse cu o zi înainte. De ce? Pentru că aveam urme pe spate și eu jucam în echipa fără maiouri”, a declarat Ilie Drăgan la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Unul dintre candidații la președinția FRF, Ilie Drăgan, a fost invitat la GSP LIVE » Urmărește emisiunea integrală AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează