FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE / VIDEO Medieșenii dau undă verde la transferuri către FCSB: "Suntem dispuși să renunțăm la orice jucător"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 11:30

Cristi Pustai, directorul sportiv de la Gaz Metan, a vorbit despre interesul FCSB pentru Darius Olaru, Iulian Cristea, Carlos Fortes și Mihai Teja, antrenorul medieșenilor.

"Mai avem vreo 12 jucători și daca îi ia pe toți e foarte bine. E un grup bun aici la Mediaș. Nu știu de ce se discută de jucători acum când nici nu se pot face transferuri. Mi se pare un scenariu cunoscut și nici n-aș vrea să vorbesc foarte mult. Vreau să vorbesc când există o ofertă concretă. Trebuie să ne gândim că obiectivul e intrarea în play-off. Nu e nimeni de neînlocuit dacă vine o ofertă bună. Trebuie să ne gândim bine.

Suntem dispuși să renunțăm la orice jucător doar în anumite condiții foarte bune. Deocamdată pe adresa clubului sunt doar cereri pentru a fi prezentați jucătorii la nu știu ce cluburi mari", a declarat Cristi Pustai la GSP LIVE.

Citește și:

Gigi face selecție » Partida cu Gaz Metan are dublă miză pentru FCSB: lupta la titlu + transferuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 Noiembrie 2018, 17:49

Auzi jiji? Totul e de vanzare! Mai sunt cateva echipe in L1 ,cumpara-le si pe alea si poate,poate iei si campionatul.Dar numai atat! Pentru LC te pregatesti asiduu, i-ai luat locul lui finu Borcea!

vasy86le
vasy86le  •  28 Noiembrie 2018, 16:38

Mai Ninele, asta a ajuns tarisoara noastra, un cuib de infractori si de corupti, am un frate ce e plecat in Spania cu toata familia de peste 10 ani, anul acesta a venit in tara sa-si schimbe pasaportul,e decis sa nu mai revina in tara niciodata, a ramas dezgustat de ce a ajuns tarisoara asta.El e doar un exemplu, in curand multi altii vor ajunge la aceasi conlcuzie, tara asta nu mai are viitor.

minell73
minell73  •  28 Noiembrie 2018, 12:04

Deci e limpede. Infratirea dracilor inaintea meciului direct. La medias e foame mare, iar infractorul suprem ofera bani de seminte pe jucatori buni. Se stie cine castiga in meciul direct. Se pune doar problema scorului. Tara de tot ***. Am ajuns sa ne fie scarba sa ne mai uitam si la fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează