FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live // VIDEO Mesajul lui Erik Lincar pentru Ladislau Boloni: „Regret că în urmă cu 20 de ani nu i-am înțeles declarația”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 10:49

Fostul mijlocaș central Erik Lincar (40 de ani) s-a retras din naționala României după meciul cu Algeria, scor 2-3, din 8 decembrie 2000.

La vremea respectivă nimeni nu știa că era ultimul lui meci la echipa națională. Ladislau Boloni, stelist şi specialist al fotbalului francez, a presimțit că Lincar nu va mai prinde nicio selecție, reproșându-i lipsa de agresivitate: „Lincar e de o inteligenţă tehnico-tactică rară. Aș vrea măcar o dată în viață să îl văd cum joacă cu un cuţit între dinţi!".

După aproape 20 de ani, Lincar nu a uitat celebrul reproș a lui Boloni și a declarat la GSP Live: „Nu cred că am înțeles atunci declarația. Domnul Boloni voia să îmi spună să joc cu determinare, să fiu un jucător mult mai rău și mai agresiv. Asta am înțeles mult mai târziu...”.

„Îmi pare rău că am înțeles după mulți ani care a fost idea acestui mesaj, dar, în același timp, mă bucură faptul că pot să îl transmit jucătorilor mei. Încerc să schimb mentalitatea fotbaliștilor pe care îi antrenez. Pe domnul Boloni îl apreciez foarte mult și îi mulțumesc!”

VIDEO // DECLARAȚIILE LUI LINCAR LA GSP LIVE

 Lincar s-a aflat în lotul României și la Europeanul din 2000.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

5meciuri a bifat Lincar în tricoul Naționalei (fără gol marcat)

Citește și:

 Răzvan Burleanu, anunț categoric despre CM 2030: „Nu e realist!” » Ce zice despre Europeanul din 2028

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează