FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Miodrag Belodedici a tranșat războiul CSA - FCSB: "Ea e continuatoarea Stelei. Care alții? Sunt frustrat să văd asta, mă enervează"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 11:45

Miodrag Belodedici, 54 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a fost invitat azi în emisiunea GSP LIVE moderată de Costin Ștucan. Acesta a dezbătut și subiectul care macină întreaga suflare stelistă, și anume conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

Vezi VIDEO cu momentul în care Belodedici vorbește despre războiul FCSB - CSA

"Fiecare are direcția lui. Nu avem de ce să fim dezbinați. Sunt puțin enervat când se vorbește despre scandalul acesta. Mă enervează că oamenii nu au știut să mențină echipa în continuare. Nu știu de ce! Poate nici nu au vrut, nu știu! Trebuia să se găsească o soluție. Mai ales că sunt militari.

Sunt frustrat să văd asta. Ma enervează! Am ajuns să fim întrebați cu cine ținem? FCSB e continuatoarea Stelei. Care alții? Ei sunt! E foarte bine dacă CSA  a format o echipă nouă. E extraordinar pentru copilașii din Ghencea. O să țin cu amândouă, dar dacă CSA o să poarte numele Stelei o să țin cu ea în eventualitatea dacă ajunge în Liga 1. Eu țin și cu FCSB-ul", a spus Miodrag Belodedici, la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. 

Vezi și:  GSP LIVE // Q&A cu Miodrag Belodedici: cum s-a îmbătat cu Hagi și modul halucinant în care se motiva Bumbescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  01 Noiembrie 2018, 19:01
Postat de chromophobia pe 31 Octombrie 2018, 13:25

Nu mai e niciuna dintre ele STEAUA.Steaua a murit.Mergeam la cel putin 20 de meciuri pe sezon pt Steaua.De cand a inceput scandalul,am renuntat.Si f.multi sunt ca mine.D-aia joaca FCSB cu 1000 de suporteri si CSA cam la fel.

in sfarsit careva cu o parere decenta! asa cum am zis, in cazul tuturor echipelor desfiintate si reinfiintate, nu sunt aceleasi echipe, orice s-ar spune! ca continuatoare, ca necontinuatoare, cand ti-ai dat masina la fier vechi poti sa pui numerele pe aia noua, oricat ar fi de identica cu cea pe care ai avut-o, pur si simplu nu mai este aceeasi! asta cu cine are dreptate este o pierdere de vreme a unor pierde-vara care isi ocupa timpul sau pur si simplu nu ii duce capul!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  01 Noiembrie 2018, 17:38

Păi tocmai pe acest țăran coclit v-ați găsit să-l întrebați? Ăsta a fost toată viața sclavul sistemului, nu are *** să ia aitudine în probleme serioase! v-au mai spus și alții: .CUM POTI SA DEVII PROPRIETAR FARA ACTE ???????????????? ...PE CE LUME TRAITI ?????? .......ECHIPA DE FOTBAL STEAUA BUCURESTI NU A VANDUT-O NIMENI ..........A FOST BAGATA IN FALIMENT ..in 2003 ....DOAR ANGAJATII AU FOST MUTATI PE FIRMA LUI BECALI .........ANGAJAT NU INSEAMNA FIRMA !!!!!!!!!! ....BECALI A MERS PE ''BURTA '' SI S-A FOLOSIT DE LOCUL SI NUMELE STELEI ( din prima liga )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  31 Octombrie 2018, 22:03
Postat de Anton Pan pe 31 Octombrie 2018, 17:33

No comment! Dovada evidenta a nivelului de ignoranta al zevzecilor care sustin cu fanatism revenirea bocancilor militari pe grumazul sportului profesionist romanesc, exact ca in perioada ocupatiei sovietice. Nataraii nu au argumente, nu au coerenta si logica, invocand permanent o serie de decizii abuzive si ilegale ale unei (in)justitii condusa de la butoane (oprea, coldea) si prin protocoale secrete neconstitutionale. Asa cum in cazul primarului de Valcea, Gutau, o hotarare definitiva si irevocabila a ICCJ dar profund gresita, a fost anulata asa se va intampla si in cazul mizeriei care I s-a facut Stelei in justitie.

iar ai aparut *** ratat. trista ti-a fost copilaria de ai devenit *** in timpul lui 'ceasca". Viorica Predosanu zis si pantzuru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează