FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Nicolae Grigore văzut în fața unei case de pariuri: „Hai să-l așteptăm să vedem ce pariază”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 13:22

Nicolae Grigore (35 de ani), antrenorul principal din acte al Rapidului, a vorbit la GSP LIVE despre pariuri și spune că n-a pariat niciodată, însă a povestit o întâmplare amuzantă.


„Am avut colegi care au pariat, dar eu n-am pariat. Nici măcar curiozitatea n-am avut-o. Nu știu dacă a fost din teama de a nu mă prinde flagelul. Am ajuns o singură dată cu un prieten. Ne plimbam pe un bulevard și el mi-a zis că vrea să intre la o casă de pariuri.

L-am așteptat afară. Am văzut că au trecut doi băieți care s-au uitat insistent și au intrat în casa de pariuri. Prietenul meu era înauntru și după ce a ieșit mi-a zis că i-a auzit pe cei doi cum vorbeau: «Uite-l pe Grigore! Poate știe el ceva. Hai să-l așteptăm să vedem ce pariază»”, a declarat Nicolae Grigore la GSP LIVE.

„Nu știu de vreun meci trucat în care să fi participat. Am simțit însă anumite chestii, dar n-a venit niciodată cineva în vestiar să spună ceva de genul ăsta de-a lungul carierei mele” Nicolae Grigore

Citește și:

GSP LIVE / VIDEO Nicolae Grigore, primul fotbalist din Liga 1 prins dopat, povestește cum a fost abandonat de Rapid: „Eu și Ioan Becali eram de o parte, clubul de cealaltă parte”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează