FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Noul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, despre ozonoterapia folosită la FCSB: „Sunt convins că nu ar risca să facă asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 15:59

Recent instalat în funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, fostul arbitru Cristi Balaj, 47 de ani, a vorbit azi la GSP Live despre metodele controversate implementate de Laurențiu Reghecampf la FCSB, mai exact achiziționarea unui aparat de ozonoterapie care poate să dopeze, subiect dezvăluit în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

Sunt convins că în acest moment, în special la nivel internațional, există metode prin care performanțele sportivilor sunt îmbunătățite. N-avem cum să acuzăm asta, nu există dovezi, iar unele metode nu sunt pe vreo listă interzisă. E important momentul în care se fac prelevările și analizele.

Sunt convins că cei de la FCSB nu ar risca să facă asemenea greșeli și să ajungem în situația ca un jucător să fie suspendat din cauza unei decizii inconștiente. Am să iau informații și vom dezvolta acest subiect pentru a fi puși la punct în acest domeniu”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea GSP Live

Citește și: FOOTBALL LEAKS FCSB a cumpărat din Germania un aparat care poate să dopeze! Secretul lui Reghecampf: ozonoterapia în masă. Clubul recunoaște, jucătorii nu: “Ne băgau gaz în fund”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Ianuarie 2019, 19:42

Lasa Balaj,ca daca e nevoie te cumpara si rascumpara ciobanul si trece si la tine mandatul fara nici un control antidoping!

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Ianuarie 2019, 00:36

Ce aveţi domnilor cu fcsbiştii? Lăsa-ţii în pace , dacă la place aşa, atunci e treba lor. Vreţi ca să ajungă precum Hagi cu doctorul ? Dacă e legal, atunci e ok.

minell73
minell73  •  25 Ianuarie 2019, 22:31
Postat de Abigail Laslas pe 25 Ianuarie 2019, 17:38

haterii-s la cantina si popota? haidi ba, ca v-o dat gsp material de facut trafic

Am zis sa nu iti mai raspund. Dar cand te vad atat de prost..... Ma cum dracu ii faci tu hateri pe altii si spui ca au material, cand tu esti primul care comentezi la articolul asta? Ma cat de prost esti ca specimen sa debitezi mereu chestii de gradinita gen hater, pedale, meri cu ursul/cercul,si alte tampenii demne de toata jena? Ai spus-o mereu ca dupa servici, ai tot dreptul sa intrii in carciuma sa ingurgitezi si tu cateva beri. Pai la ce prostii debitezi, tu esti ***. Ori.... esti doar un pusti simpatic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează