FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Novak Martinovic, „fiul” Peluzei Sud Steaua, îi dezamăgește pe ultrași: „FCSB înseamnă Steaua!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 13:48

Novak Martinovic (34 de ani), fost jucător la FCSB între 2010 și 2012, a vorbit azi, la emisiunea GSP Live, despre conflictul dintre clubul lui Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei.  

Deși a fost adoptat de ultrașii din Peluza Sud după gestul său dintr-un meci cu Petrolul, când l-a doborât pe un suporter al „găzarilor” care-l lovise pe George Galamaz, Martinovic nu se solidarizează cu echipa din Liga 4 și rămâne un susținător al formației din Liga 1 pentru care a evoluat. 

„Eu îi spun în continuare Steaua. Pentru mine, nu poate fi FCSB. Știu ce se întâmplă acolo și îmi doresc ca totul să fie cum a fost. Pentru mine, FCSB este Steaua.

Oamenii din România se uită la FCSB, iubesc FCSB și își doresc ca echipa să aibă rezultate. Asta e cel mai important, că echipa e iubită”, a spus Martinovic, în dialogul purtat cu moderatorul Costin Ștucan. 

8 goluriîn 52 de partide a reușit Martinovic pentru FCSB

Novak Martinovic va rămâne întotdeauna în memoria steliștilor după meciul roș-albaștrilor de la Ploiești din 2011, în care fundașul a sărit în apărarea lui George Galamaz, colegul său lovit de un suporter pătruns pe teren.

Vezi și: 

GSP LIVE // EXCLUSIV / VIDEO Novak Martinovic dezleagă misterul despărțirii cu scandal de Laurențiu Reghecampf: „Am făcut o greșeală”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
108022913946097
Traian Pavelescu  •  12 Decembrie 2019, 20:03

Sărmanii atârnători și poluatori de net, engonga, adook, catalynn, au un singur numitor comun: sunt adulatori de cazarmi sportive staliniste: CSA și Dinamo. Ei nu sunt in stare sa livreze niciun argument, cât de mic, câte sa justifice pastrarea sinistrelor UM sportive in sportul profesionist românesc, având in vedere ca in UE nu mai exista de mult asemenea relicve toxice și nici adulatori ridicoli su lor, precum engonga, adook, catalynn și încă putine sute de nostalgici pierduți in tranziție!

engonga
engonga  •  12 Decembrie 2019, 19:33
Postat de adook pe 12 Decembrie 2019, 19:06

ce sa inteleg domnule pavelescu, ca in 1990 steaua(infiintata in 1947) si dinamo(in 1948) trebuiau desfiintate precum victoria si flacara moreni, nu-i asa?si va rog mai la subiect daca se poate, aici nu suntem la scoala sa facem compuneri care contin introducere, cuprins si incheiere. as aprecia un raspuns scurt si la obiect din partea dumneavoastra. va multumesc! anticipat.

asteapta tu un raspuns mult si bine de la tov zis pavelescu la subiect el stie raspunsuri d-alea gen fane gheorghiu

engonga
engonga  •  12 Decembrie 2019, 19:31
Postat de Traian Pavelescu pe 12 Decembrie 2019, 18:52

Ce bine ca ignoranta nu doare și noaptea polară a minții este totala și definitiva! Ce a înțeles adook, sarmanul cu duhul, cunoscut și știut de altfel după infantilismul comentariilor sale! Este vorba de cazarma odioasa și toxica înființata de sovietici, CSA, care nu trebuie sa mai existe in UE. Nu vorbeam de făcătură oribila FC Kaki2017, ci de clubul militarizat im ansamblul lui, care la fel ca milițienii de la Dinamo, nu ar trebui sa mai existe in România, pt ca im nicio țara UE nu s-au mai păstrat aceste relicve toxice! Ați înțeles domnul adook?

ce te-a intrebat ba omul asta si ce-i raspunzi tu tovule?nici dupa 30 de ani nu ai lasat limbajul de lemn?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează