FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Oprița despre Andone: "Le-a zis jucătorilor: «Pentru orice problemă veniți la mine! Dacă e nevoie, cobor in iarbă»"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 11:58

Daniel Oprița, 37 de ani, fost antrenor la FC Voluntari, a fost azi la GSP LIVE și a povestit cum a fost prezentat în vestiar de Ioan Andone, directorul tehnic al ilfovenilor.

Vezi în VIDEO ce a spus Oprița despre declarația lui Ioan Andone în fața jucătorilor și de ce s-a gândit să plece imediat de la Voluntari

 

"Andone trebuia să mă prezinte altfel în vestiar. Trebuia să spună că eu sunt șeful, că eu răspund. Poate nu și-a dat seama. Poate jucătorii s-au gândit că eu nu am niciun cuvânt de spus și că altul ia deciziile. Andone a spus «Dacă e ceva, veniți la mine. Eu sunt responsabil. Pentru orice problemă, veniți la mine. Dacă nu e în regulă, poate chiar cobor în iarbă». Poate că trebuia să plec de atunci de la echipă", a declarat Daniel Oprița la GSP LIVE.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează