FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Declarații șocante la GSP LIVE! Ovidiu Stîngă recunoaște că ar truca un meci: „De exemplu, aș face asta pentru Gică Hagi”

Ovidiu Stîngă
Ovidiu Stîngă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 11:29

Ovidiu Stîngă, fost internațional român, a fost la GSP LIVE și a dezvăluit că ar fi de acord să joace într-un meci trucat, în anumite circumstanțe.

Vezi în video declarația lui Ovidiu Stîngă

 

„Direct, nu am jucat în blat. Nu am știut. Am respect pentru fotbal. Poate aș «aranja» un meci ca să ajut o echipă care merită să câștige. Uite, un exemplu: dacă aș putea ajuta pe cineva să joace în play-off, între echipa lui Gică Hagi sau alta, aș alege să joc eu și Gică Hagi. Pentru că merită. L-aș ajuta eu”, a declarat Ovidiu Stîngă la GSP LIVE.

„La meciul Minerul Motru - U Craiova am ieșit pentru că nu-mi plăcea atmosfera din teren”

Ovidiu Stîngă a vorbit și despre un meci dintre U Craiova, echipă la care era antrenor și jucător, și Minerul Motru, câștigat cu 2-1 de formația patronată de Adrian Mititelu în 2005, în Liga 2.

 

„Eu i-am zis lui Adrian (n.r. Mititelu) «Dacă aranjezi vreun meci, nu veni la mine». De meciul de la Motru nu știu nimic. Eu am zis că nu vreau să știu. Am câștigat acel meci, iar pe următorul l-am pierdut pe bune.

La meciul cu Motru am decis să mă schimb. M-a nemulțumit atmosfera din teren. Nu era implicare. Nu am vorbit cu jucătorii în timpul meciului, dar simți. Avem experiență, îi cunoșteam pe jucători”, a adăugat Stîngă.

În acel meci, portarul Mircea Bornescu a marcat din penalty, iar, potrivit unor surse, un jucător de la Motru i-a spus lui Stînga «Intră în careu ca să te lovesc peste picioare și să fac penalty». Fostul internațional a ieșit de pe teren în minutul 62.

Vezi și:

VIDEO Gică Hagi, conferință atipică după eșecul din Europa: „O să încep cu lucrurile bune”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
bazinga
bazinga  •  26 Iulie 2019, 14:20

Nu am crezut ca e asa slab de minte!Ma rog,e fotbalist,deci se explica....

kkkotto07
kkkotto07  •  26 Iulie 2019, 13:41

*** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603333626579973
Mircea Deca  •  26 Iulie 2019, 13:33

hotia e-n spirtul nostru.........e firescul anormalitatii noastre,va fi eternitatea noastra.............si cu toate astea ..........toti sunt imberbi nimeni n-a furat un pai..................

Vezi toate comentariile (11)
Comentează