FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Pancu vorbește despre doping și își amintește cum era când juca în Italia: „Dacă nu-ți băgai asta în venă, nu jucai”

Daniel Pancu în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Guliver/GettyImages
Daniel Pancu în tricoul lui Beșiktaș // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 11:14

Daniel Pancu a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre perioada în care era jucător activ și nu exclude să fi fost dopat fără ca el să știe.

„E posibil să fi fost dopat vreodată într-un meci cu foarte mare miză, dar eu nu știu. E posibil să fie mai des în ziua de azi. Schimbarea sângelui n-am făcut-o. În Italia, nu jucai dacă nu-ți băgai cu o seară înainte toate vitaminele în tine. Era o pungă de perfuzii și cine nu făcea nu juca.

Era totul absolut legal. În Rusia am prins un singur doping, în rest nu interesa pe nimeni. În România nu mai știu când am prins ultimul doping”, a declarat Pancu la GSP LIVE.

Daniel Pancu (41 de ani) a jucat în Italia pentru Cesena în perioada 1999-2000. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Poli Iași, Rapid, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Grozny, CSKA Sofia și FC Voluntari.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Pancu recunoaște că devenise dependent de pariuri: „Mă trezeam noaptea să bag un bilet”

GSP LIVE / VIDEO Pancu susține că a jucat în meciuri aranjate: „A venit conducerea la noi și ne-a zis asta. Nu aveam ce face”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
pain89
pain89  •  25 Ianuarie 2019, 13:12

in romania poate doar craiova fcsb sau viitorul ar putea sa se dopeze ca restul abia sunt platiti si dau aia banii pe tot felul de substante dopante? doar din buzunarul propriu sa o faca pt ca nu-si permit cluburile astea insolvente si falimentare cafe sunt peste 80% din romania

partea47mea
partea47mea  •  24 Ianuarie 2019, 13:36

Altfel spus hai sa tragem concluzia finala:ce daca fcsbistii se dopau cu ozon? Si altii o fac ,nu?Se cauta alibiuri dar dopajul tot dopaj ramane.In definitiv inseamna sa trisezi , sa minti , sa furi.

cfrinho
cfrinho  •  24 Ianuarie 2019, 12:25

Subiect sensibil. Problema e ca la aceasta ora dopingul e GENERALIZAT in TOT sportul profesionist. Cine nu se dopeaza nu castiga nimic. Iar fotbalul e in varful piramidei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close