FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Politică și un plan de „decapitare” a lui Dragomir! » Gușă, Năstase și Hrebenciuc, implicați: „Cine ești tu?”

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 11:54

Dumitru Dragomir, 72 de ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit azi, la GSP Live, cum a fost aproape să fie destituit din funcție în vremea în care Adrian Năstase era prim-ministru, totul ca urmare a presiunilor lui Cozmin Gușă, secretar general în PSD la acel moment. 

 

„Toată lumea voia să pună mâna pe putere, bineînțeles că voiau să mă curețe. Cozmin Gușă era un om influent, pe o traiectorie ascendentă. M-a chemat și mi-a zis să-mi dau demisia de la Ligă, că vrea să pună pe cineva tânăr, că vrea să schimbe lucrurile din această țară.

Am ieșit de acolo și am mers la Viorel Hrebenciuc, i-am spus că Gușă vrea să mă curețe. L-a sunat Năstase pe Gușă și i-a spus «Cine ești să îl dai afară, vezi-ți de treaba ta, noi nu ne ocupăm de această treabă»”, a spus Dragomir, la GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Moment tensionat între Dragomir și Ștucan: „De ce sunați la TV ca să faceți presiuni asupra moderatorilor?!” + răspuns frontal al lui Corleone

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mosvasile
mosvasile  •  31 Ianuarie 2019, 19:58

Minte!Ca de obicei!Ionel Ganea-care nu le are cu "diplomatia"-a zis-o destul de clar:a fost un targ intre Basescu si Ponta!Adica Basescu l-a pus pe Burleanu la FRF, iar Ponta pe Iorgulescu la LPF!Dar "curajosul"nea Mitica, da vina pe...Ceausescu!Se gudura pe langa alde Ponta-care poate ajunge intr-un eventual nou guvern de coalitie-poate,poate scapa de puscarie!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  31 Ianuarie 2019, 19:32

...iar după ce i-a închis telefonul lui Guşă...şi-a pus fularul Burberry şi a ieşit la circul media!

ariel
ariel  •  31 Ianuarie 2019, 17:14

Daca totul plecase de la nastase, cum da telefon sa-l salveze pe corleone?S-a razgandit?Mitica asta sta prost cu logica,dar ziaristul lui peste tot *** o fi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează