FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Poveste halucinantă de la o partidă de poker Dragomir-Becali-Porumboiu: „Vă împărțiți banii mei?” » Reacție senzațională a lui Porumboiu

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 10:41

Dumitru Dragomir, 72 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. Fostul șef de la Ligă a relatat câteva episoade halucinante de la partidele de poker care îi implicau pe greii fotbalului românesc. 

„Dumitru Sechelariu a fost un om corect, dar, dacă putea, îți lua și hainele de pe tine. Am plecat de la o partidă fără bani de benzină!

Becali era de o duritate ieșită din comun, dar toți ne-am lăsat între timp, eu nu mai joc nici table. Nu mai am răbdare.

Porumboiu a fost un jucător de poker slab, chiar dacă a fost un arbitru mare. Pinalti era cel mai tare din toată țara, nimeni n-a fost mai bun ca el. Am jucat la un moment dat cu Porumboiu și Gigi Becali. Când am ieșit, i-am zis lui Becali să-mi dea niște bani împrumut. Porumboiu stătea pe balcon și spunea: «Ce faceți? Vă împărțiți banii mei?»”,a spus Dragomir, la emisiunea GSP Live. 

„Giovanni era jucător tare de tot, iar Gigi Becali a fost printre cei mai tari jucători din țară. Cred că Gigi e campion și la tabinet pe țară” Dumitru Dragomir

Porumboiu: „Dragomir avea șapte cărți, Becali șase” 

Reacția lui Adrian Porumboiu nu s-a lăsat mult așteptată:Normal că eram jucător prost de poker, dacă pe Dragomir l-am prins cu șapte cărți și pe Becali cu șase cărți. Dacă era gentleman, Mitică se ducea cu povestea asta în mormânt”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Cornel Dinu a fost general de Securitate. Și Lucescu era acolo!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
capca1
capca1  •  31 Ianuarie 2019, 16:30

Buei, voi vedeți despre ce scrieți aici ?! Ne povestiți ,ca și cum ar fi fapte de sport, despre golăneli făcute de pretinșii patroni ai echipelor de fotbal. Porumboiu era “ gâsca” pe care ăștia, pretinșii lui prieteni, îl furau în cel mai golănesc mod cu putință ?! Voi sunteți “Cancan GSP” , nici măcar nu mai sunteți ambalatori de pește ! Penibililor !

lukasoil17
lukasoil17  •  31 Ianuarie 2019, 13:43

senzationala relatarea....acum ma pot duce la baie linistit!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  31 Ianuarie 2019, 12:25

Astia „oameni de fotbal”. Nu degeaba multi dintre ei au ajuns la puscarie, iar altii au scapat ca prin urechile acului. Asa se explica si alianta dintre ciobanul *** si vacarul porumboiu. Ultimul desi se pretinde om educat si fost arbitru de calibru e si cel mai ipocrit acceptand sa-l *** pe cioban ani la rand

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează