FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Q&A cu Vasili Hamutovski » Poligraf pentru blatiști, idolul din copilărie și cel mai dificil adversar

FOTO: Captură @GSP Live
FOTO: Captură @GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 14:33

Vasili Hamutovski (40 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Fostul portar al Stelei a fost protagonistul unui test Q&A.

 

 

Despre blaturi: "Nu am jucat niciodată într-un meci aranjat. Când au apărut zvonurile, am spus să luptăm pentru asta cu poligraful. Dacă ai văzut un astfel de meci, ia jucătorii și antrenori la un astfel de test. Așa trebuie să facem dacă vrem să învingem acest flagel. Eu aș fi primul care aș merge"

Primul meci pe stadion: "Era un meci al tineretului împotriva Țării Galilor. Am ieșit pe centrări de 35 de ori, nu am mai pățit așa ceva de atunci"

Cea mai mare eroare: "Am greșit împotriva lui ȚSKA Sofia, când am intrat în grupele Ligii Campionilor. O minge la colțul scurt a căpătat o traiectorie ciudată, a sărit mai sus și m-a păcălit"

Idolul din copilărie: "Mi-a plăcut foarte mult de Peter Schmeichel"

Cel mai periculos adversar: "Mario Gomez"

Toate răspunsurile oferite de Hamutovski sunt în clipul video de mai sus!

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Hamutovski și-a caracterizat foștii colegi: "Rădoi era un lider. Știam că o să ajungă un antrenor mare!" » Cine era responsabilul cu distracția

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează