FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, întâmplări HALUCINANTE cu huliganii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 11:14

Roberty Ilyeș, 45 de ani, fost mijlocaș important la Rapid între 2002 și 2005, în prezent antrenor secund la Sepsi, a rememorat câteva întâmplări incredibile petrecute cu temuta galerie a Rapidului la începutul anilor 2000. 

„După un meci pierdut cu Steaua, 1-2, golurile Șumudică și Claudiu Răducanu două pentru ei, m-am urcat în mașină să plec acasă. La poartă, era un chelios ca mine, cu o bâtă de baseball. Mi-a făcut semn să las geamul jos. Tremurau chiloții pe mine. Stătea cu mâna pe bâta de baseball și zicea: «Dacă noi nu sărbătorim Paștele, nici voi n-o să stați alături de familii».  M-am întors și i-am avertizat pe toți jucătorii să nu iasă. 

Până la urmă, au intervenit forțele de ordine și am putut ieși. Au venit jandarmii și am ieșit”, a spus Robert Ilyes, la GSP Live. 

Ilyeș a continuat seria dezvăluirilor, povestind apoi o altă întâmplare șocantă desfășurată la un antrenament al giuleștenilor. 

„După o înfrângere cu Dacia Unirea Brăila, aveam antrenament pe vechiul stadion «23 august». În timpul antrenamentului, ne-am trezit cu 50-60 de suporteri, oameni bine făcuți. 

Ne-am oprit, a venit Gigi Corsicanu și a zis: «Tu, tu, tu, tu și tu, pe banca de rezerve!» A trimis 11 jucători pe banca de rezerve, apoi pe Răzvan Lucescu. «Tu, nenorocitule, îți bați joc de echipă». «Tu nu joci cu sufletul!» Mie mi-au zis că și atunci când joc prost sunt util echipei. Nici Răzvan Lucescu n-avea ce să le facă”, a povestit Ilyeș.   

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyeș, întâmplări HALUCINANTE cu huliganii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

103 meciuriare Robert Ilyes la Rapid, pentru care a marcat de 26 de ori

Vezi și: 

GSP LIVE// VIDEO Sfatul lui Claudiu Drăgan pentru tineri, după ce a fost înșelat: „Să fie foarte, foarte atenți” » Soția s-a dus la emisiunea „Din Dragoste”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
rapidist57
rapidist57  •  19 August 2019, 18:18
Postat de cpt.ahab pe 19 August 2019, 12:45

Dă-ți seama că ăla umblă prin lume și se laudă că e român! Iar ca el sunt foarte mulți. Prin urmare, mai are rost să ne mai mirăm că suntem priviți chiorâș peste tot?! Eu aș vrea să existe cetățenii de diverse tipuri. Una care să dea drept de vot, alta care să fie pentru indivizi ca el, de gradul doi, fără absolut niciun drept în a alege și a fi ales. Sunt rasist? Da. Și?

Nu esti rasist, esti SECURIST si asa veti muri.

rapidist57
rapidist57  •  19 August 2019, 18:16
Postat de dakesis pe 19 August 2019, 15:46

ce tatuaj penal are ala din poza! si-au batut joc de el, au zis ca ii fac un vultur, *** ***:)

Penal esti tu cu echipa ta de rade tot netul de voi, ciuca batailor.

cris4co
cris4co  •  19 August 2019, 17:45

este adevarat ca si la Rapid sunt unii care nu ar trebuii sa existe...dar sa stie Ilyes ca eu nu stiu sa spun un jucator de la Rapid care ar fi tradat vre-o data echipa...nici macar Ianis Zicu care a venit de la Dinamo si s-a intors la Dinamo dupa ce a jucat la Rapid...Stiu in schimb sa spun MULTI jucatori de la Rapid care au intrat pe veci in sufletul meu...si tu Ilyes...esti printre ei. ...ca si Ianis Zicu...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează