FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Roberty Ilyeș, dezvăluire sinceră despre perioada în care blaturile erau la putere în Liga 1: „Situații jenante, banul te umilește!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 12:32

Roberty Ilyeș, 45 de ani, fost jucător important în Liga 1, în prezent antrenor secund la Sepsi, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Ilyeș a fost contemporan cu o „eră” în care în fotbalul românesc primau jocurile de culise, iar fostul fotbalist a vorbit cu regret despre momentele în care trebuia să fie implicat într-un meci aranjat. 

„Prefer să nu discut despre așa ceva. Sunt lucruri din trecut, așa era în vremea respectivă. Era o senzație foarte urâtă când nu puteai să-ți aperi corect șansele. Erau situații jenante pentru un fotbalist. Nu era ok, banul te umilește”, a spus Ilyeș, la GSP Live. 

Ilyeș a evoluat de-a lungul carierei pentru Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș și AFK Csikzereda Miercurea Ciuc. Fostul mijlocaș a jucat 365 de meciuri în Liga 1, reușind să înscrie de 71 ori.  

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Robert Ilyes, întâmplări HALUCINANTE cu fanii Rapidului: „Era cu bâta de baseball în mână, tremurau chiloții pe mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
847153178690789
Ticu Troya  •  19 August 2019, 15:09
Postat de marcelclujnapoca pe 19 August 2019, 14:46

Meciurile aranjate acum peste 5 ani se prescriu ! Desecretizati din ele sa ne alegem favoritele in campionat ! Eu as merge pe Viitorul ! E cea mai curata echipa !

Mai paparcel , probabil c-ai uitat meciul steaua- viitorul 2-5 , ca sa scape Hagi de retrogradare !!!?

risc_mix
risc_mix  •  19 August 2019, 14:57

N-am sa-i inteleg niciodata pe acesti pseudojurnalisti, care crezand ca fac mari dezvaluiri, insista pe intrebarea daca se faceau blaturi. Pai ma ,,copii ai durerii", nu mai insistati cu intrebarea asta prosteasca caci toata lumea stie ca blaturi au fost, sunt si vor fi totdeauna. Si nu doar in Romania. Pai vedem astfel de nenorociri in Italia, Spania, Belgia, etc si voi va intrebati daca Ilyes a facut vreun blat? Pai cat de prost trebuie sa fii ca sa te indoiesti?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  19 August 2019, 14:46

Meciurile aranjate acum peste 5 ani se prescriu ! Desecretizati din ele sa ne alegem favoritele in campionat ! Eu as merge pe Viitorul ! E cea mai curata echipa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează