FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Scandalul pariurilor în care au fost implicați Patrick Petre și Victor Râmniceanu, devoalat: „Fără să îi întreb vin și îmi spun”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 13:59

Invitat la GSP Live, Janos Bokor, managerul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a vorbit pe larg despre scandalul „pariurilor” din aprilie 2018, în urma căruia Patrick Petre (21 de ani) și Victor Râmniceanu (29 de ani) au părăsit formația.

 

 

„Orașul e mic. Fotbaliștii sunt considerați niște zei în Sfântu Gheorghe. Oricine apare lângă o casă de pariuri, oricum s-ar deghiza, e descoperit. Orice mișcare ar face, ziua următoare deja știm. Eu am și firmă de taximetrie. Ei știu cele mai multe lucruri din oraș. Fără să îi întreb vin și spun. Cu toate astea, nu suntem implicați în viața lor socială. Fiecare e liber să facă ce vrea, cât timp dă randament pe teren.

Pe Râmniceanu și pe Petre nu i-am prins la casa de pariuri. Dat fiind faptul că existau în aer discuții, am luat hotărârea să le mulțumim și să ne despărțim. Nu doream să intrăm în vreun scandal. Când sunt astfel de discuții, apar frământări în interior.

Patrick am văzut că joacă destul de bine acum la Iași. De Râmniceanu nu prea mai știu, dar sper să îi meargă bine”, a declarat Bokor la GSP Live

În luna aprilie a anului trecut, Sepsi Sf. Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, motivând: „Sepsi OSK a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor lui Patrick Petre şi Victor Râmniceanu, din moment ce jucătorii au suferit accidentări şi vor fi nevoiţi să stea o perioadă în afara terenului”. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor.

Vezi și: 

VIDEO De ce nu a jucat Tandia în meciul de Cupă cu CFR Cluj: „Zici că a avut meci cu Mayweather. Trebuie două zile de pauză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează