FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Secretul lui Marius Șumudică » Cum a câșigat două trofee cu Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 13:27

Geraldo Alves (38 de ani), fost fundaș la FCSB, Petrolul și Astra Giurgiu în Liga 1, a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP Live și a dezvăluit cum a reușit Marius Șumudică (48 de ani) să facă performanță cu echipa giurgiuveană. 

În 2016, giurgiuvenii cucereau în premieră titlul de campioni ai României și Supercupa, sub comanda antrenorului Marius Șumudică, deși situația financiară a clubului nu era tocmai bună. Geraldo Alves a explicat că secretul grupului era unitatea și modul în care și-a ales Șumudică jucătorii. 

De asemenea, comunicarea dintre jucătorii experimentați și cei tineri și motivația pe care aceștia o aduceau în vestiar au fost doi factori benefici echipei.

„Alegerea jucătorilor a fost foarte bună. Cu experiență, cu plăcere de a juca fotbal, aveam un grup extraordinar. E foarte important ca grupul să fie unit. Cred că și problemele ne-au unit. Eu, Lovin, Teixeira le spuneam jucătorilor: «E foarte simplu. O să ne plătească după 2-3 luni, nu o să ne țină neplătiți 4-5 luni. Noi încercăm să obținem rezultate pentru voi, să plecați la un club mai bun. Șumi încerca și el. Vorbea cu conducerea să plătească salariile. Și Dani Coman a fost foarte important în momentul ăla. Aveam multe probleme la echipă, nu numai financiare, ci nici condiții nu prea aveam”, a spus Geraldo Alves, la GSP LIVE. 

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Pantelis Kapetanos, peste Edinson Cavani » Geraldo Alves: „Nu puteam să îl țin” + Ilie Dumitrescu, antrenor model

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează