FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Sergiu Costin povestește un episod incredibil cu Petre Grigoraș: „Ne-a înjurat în vestiar și eu am reacționat” + Farsa făcută oficialilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 15:23

Sergiu Costin, 40 de ani, fost campion al României cu Oțelul Galați, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre o farsă mai puțin hazlie pe care a făcut-o lui Jean Pădureanu când era la Gloria Bistrița și despre cearta avută cu Petre Grigoraș la Oțelul Galați.


„Am făcut o farsă urâtă când eram la Bistrița. Mi-am pus o bucată de iarbă pe dinte. Așteptam să vină conducerea de la masă. Vasile Popa trebuia să alerge după mine, eu m-am făcut că intru cu capul într-un stâlp, am pus mâna și am căzut. S-au speriat, că am deschis gura și părea că nu mai am dintele. Nea Jean Pădureanu a rămas statuie”, a spus Sergiu Costin la GSP LIVE.

Fostul fotbalist povesteșe și un episod avut cu antrenorul Petre Grigoraș: „M-am certat tare cu domnul Grigoraș, cred că de aceea m-am și apropiat apoi de el. Era la meciul cu Rapid. Era 3-0 la pauză. Am intrat în vestiar și ne-a luat pe fiecare. A început să ne certe, să ne înjure. Îmi amintesc că am dat un picior la o gheată și s-a dus până în partea cealaltă a vestiarului. Acel meci s-a terminat 7-0 pentru Rapid.

Grigoraș am înțeles că a vrut să plece atunci, dar l-a întors Marius Stan. La finalul meciului a intrat Grigoraș în vestiar și ne-a spus să ne luăm nevestele și să mergem la masă. Prima reacție a lui Grigoraș a fost să vină la nevastă-mea să-și ceară scuze. Atât de rău mi-a părut și mie de gestul pe care l-am făcut, încât mi-a devenit cel mai drag antrenor”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close