FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE // VIDEO

GSP LIVE // VIDEO Sfatul fiului lui Tudorel Stoica pentru Ianis Hagi: „Invidia e cancerul minții! Ai calități să ajungi în fotbalul mare”

Ianis Hagi, motorul generației de la U21, a bifat deja 3 apariții în prima reprezentativă // FOTO: GSP
Ianis Hagi, motorul generației de la U21, a bifat deja 3 apariții în prima reprezentativă // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 14:43

Alin Stoica, 39 de ani, a purtat pe umeri, de-a lungul carierei, povara de a fi copilul legendarului Tudorel Stoica, fost campion și recordmen la Steaua.

Azi, la GSP Live, Alin Stoica a vorbit despre situația fiului unui alt mare jucător. Acesta a radiografiat ascensiunea lui Ianis Hagi, băiatul lui Gică Hagi. 

 

„Să nu-și piardă pasiunea pentru fotbal și să rămână cu picioarele pe pământ. Să nu bage în seamă toate prostiile care se spun. La români, invidia e cancerul minții. N-a reușit la Fiorentina, asta este. Poate pleacă și va reuși în altă parte.

Are calități să ajungă în fotbalul mare, trebuie să fie atent. În Occident, trebuie să fie, de asmenea, atent. Dacă Răzvan Marin a reușit, poate să reușească și el”, a spus Alin Stoica, la GSP Live. 

19 goluriîn 83 de meciuri are Ianis Hagi la Viitorul, all-time

3 meciuria strâns Ianis Hagi în prima reprezentativă. În comparație, Alin Stoica a bifat 13 apariții sub tricolor

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Alin Stoica, despre cea mai importantă experiență a carierei: „În România a fost o povară, dar în Belgia sunt o legendă vie, am rămas în memorie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Aprilie 2019, 10:44

Ianis, dacă vrea să aibă drumul lui, să-si ia viața în piept și să meargă să joace afară, oriunde, departe de influențele și imixtiunile tatălui. Lumea nu are ceva personal cu el, ci cu comportamentul mult prea subiectivului său părinte. Nu poți să fii și în căruță și în teleguță. Să te plângi că lumea te invidiază și te detestă, simultan să te bucuri de beneficiile regimului preferențial și de presiunile balcanice făcute de influentul tău tată.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  04 Aprilie 2019, 00:18

N-am înţeles niciodată de ce Tudorel Stoica era considerat un jucător mare şi l-am văzut în toate meciurile televizate şi în câteva pe stadion. Era "legendar"...dar nu avea loc la Naţională. O fi avut autoritate în vestiar de a ajuns şi a rămas căpitanul echipei mult timp dar asta nu înseamnă că era cel mai bun din echipă sau vreun mare jucător. Donose era mult peste el, ca să nu mai vorbesc de Balaci, Beldeanu, Liţă Dumitru, Mulţescu, Boloni.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  04 Aprilie 2019, 00:06
Postat de Stoica Relu pe 03 Aprilie 2019, 20:58

Ianis sa nu puna la suflet ce scriu toti despre el.Nu trebuie sa dovedeasca nimic nimanui,.Trebuie sa si urmeze visul lui.Niciodata sa nu sufere ca e comparat cu tatal lui.Acesta a fost un fenomen aparte care apare odata la 50 ani.El are drumul lui si poate reusi atat cat poate.Eu cred ca e un fotbalist bun si cu multa munca si seriozitate poate fi foarte bun.Rummenigge este un exemplu pentru foarte multi fotbalisti.Chiar el recunostea ca nu a fost talentat ca altii,dar a muncit cat 10.Asa poate reusi si Ianis.Succes!

Mulțam Domnului ca mai citesc un comentariu pertinent, de bun simț. Bravo.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează