FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP Live VIDEO // Sorin Frunză, detalii terifiante din vestiar: „Aveau cuțitul la brâu. Unul dintre ei mi-a zis: «Vrei să te ascund?»”

Alin Simota (dreapta) alături Marian Iancu (stânga).
Alin Simota (dreapta) alături Marian Iancu (stânga).

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 13:38

Sorin Frunză (40 de ani) și Alin Simota (51 de ani) au colaborat în 2002, când omul de afaceri se afla, în postura de finanțator, la echipa Jiul Petroșani. Frunză a povestit momente cumplite din vestiar, când Simota îi intimida pe fotbaliști săi prin diverse metode.

 

„Venea Simota cu 2 bodyguarzi în vestiar, care aveau sacoul puțin ridicat să se vadă cuțitul. Intra mereu peste noi în vestiar la intimidare. Limbajul lui era cum era.

La pauză unui meci a venit și a zis ca îl luăm de prost, eu m-am ridicat atunci în picioare pentru că nu îmi convenea cum ne intimida și bodyguard-ul a venit spre mine. Atunci am avut un moment de panică, mi-a fost frică. A zis câtre mine «vrei să te ascund?». M-a împins în perete și după a plecat”, a povestit Sorin Frunză în cadrul emisiunii GSP Live.

Sorin Frunză a evoluat pentru Jiul Petroșani în perioada 2000-2002. A bifat 28 de meciuri ca titular și a marcat 7 goluri.

Citește și:

GSP Live VIDEO // Un fost campion al României a fugit de la echipă din cauza unei femei: „Aveam peste 100 de apeluri pierdute de la MM Stoica”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gardenparty
gardenparty  •  08 Martie 2019, 07:08

Unde e ascuns Simota?

dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  07 Martie 2019, 19:07

Vrei sa te ascund)))))))))) ce limbaj de interlop!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează