FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu l-a imitat pe Gigi Becali în direct! :D » A povestit cum a reacționat patronul când l-a văzut

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2019 09:55

Ștefan Ciuculescu (26 de ani), fost portar la FCSB și Rapid, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a povestit cum a ajuns să-l imite pe Gigi Becali, fapt care a contribuit în cele din urmă la excluderea din lotul roș-albaștrilor. 

„Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună «Bre, nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare». Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela. I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?». Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică”, a spus Ștefan Ciuculescu, la GSP LIVE.  

Ce a făcut cu mirul primit primit de la Gigi Becali

Ștefan Ciuculescu a mai povestit ce a făcut Gigi Becali înaintea unui meci cu Dinamo. Acesta le-a adus mir de la muntele Athos, iar portarul i-a făcut jocul patronului și și-a „sfințit” locul și lucrurile din vestiar. 

„Urma un meci important: «Bă, băieți, știți urmează un meci greu. Eu vreau victorie, fără victorie să nu vă mai prind pe aici. 5 goluri să le dăm și ca să le dăm 5, v-am adus fiecăruia de la Athos câte o cruciuliță, câte un mir» (n.r. îl imită pe Gigi Becali). Eu am desfăcut mirul și am început să dau la locul meu în vestiar pe toate alea pe acolo: «Gata, nea Gigi, îi rupem!».

Ștefan Ciuculescu joacă în prezent la Viitorul Domnești, în Liga 4. Portarul a mai evoluat, pe lângă FCSB, la Metalul Reșița, CS Balotești, Viitorul Axinte și Rapid București. 

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu: „Reghecampf se credea superior. Rezultatele i se datorează lui Neubert” + Cum a aflat că va fi dat afară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
masinameaeata
masinameaeata  •  16 Octombrie 2019, 01:11

Stefan Ciuculescu, esti exceptional de bun! Te rog sa incerci sa dai la actorie, ai sa castiga o paine mult mai buna, decat cea din fotbal. Se vede ca esti foarte talentat! Felicitari!

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  15 Octombrie 2019, 21:02
Postat de dac.impielitzat pe 15 Octombrie 2019, 21:02

bah, va spune omu' ca nu de aia la dat afara, ca nu crede ca s-a suparat, dar' voi "nuuu, batman, batman" sunteti fantastici! de ...

l-a*

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  15 Octombrie 2019, 21:02

bah, va spune omu' ca nu de aia la dat afara, ca nu crede ca s-a suparat, dar' voi "nuuu, batman, batman" sunteti fantastici! de ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează