FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mihăilă! Președintele Craiovei a spus tot

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 12:16

Marcel Popescu a intervenit telefonic la GSP LIVE, emisiune moderată de Costin Ștucan, și a vorbit despre starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă, fotbalist lovit dur de Laurențiu Rus în primele minute ale meciului Poli Iași - CS U Craiova, 0-3. 

"E în regulă acum! Lovitura a plecat prima dată în barbă și apoi spre gât. Dacă era lovit direct în gât era ceva mult mai urât. Nici nu vreau să mă gândesc. Nu știu dacă e lovitură din ură sau dintr-un complex de inferioritate.

Dacă unicul Messi ar fi jucat în România, ar fi fost și azi în picioare jucând fotbal? Asta e întrebarea pe care o pun. Probabil că și-ar fi terminat cariera acum 4-5 ani. Nu există respect pentru colegul de competiție", a zis Marcel Popescu la GSP LIVE. 

Citește și: GALERIE FOTO + VIDEO Accidentare cutremurătoare în Poli Iași - Craiova: Valentin Mihăilă, INCOȘTIENT după o lovitură brutală, în gât, a lui Laurențiu Rus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  07 Noiembrie 2018, 16:39
Postat de Flaviu Dan pe 05 Noiembrie 2018, 15:30

Domnule 'jurnalist', chiar nu se poate fara " 'X' a spus tot " ? Cat timp va mai lua sa intelegeti ca nu asta inseamna jurnalism ?

Cum sa priceapa daca a fost coleg cu tanti Veorica?

gabryel28
gabryel28  •  05 Noiembrie 2018, 17:31

Gsp nemernicilor unde este declaratia despre sanatatea jucatorului ?

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  05 Noiembrie 2018, 17:14
Postat de polistul68 pe 05 Noiembrie 2018, 16:11

Ai jucat vreodata fotbal ? Ti-ai protejat mingea ? E clar ca duce intentionat mana in spate...dar nu sa-l loveasca...clar icenarca sa se protejeze....nici macar un luptator de k1, nu e atit de precis in lovituri, incat, cu spatele fiind, sa loveasca exact in gat...eu spun ca nu a vrut sa-l loveasca tare in gat...nu spun ca nu a fost fault. E evident faultul, dar intentie de a lovi in gat nu este.

Da eu am jucat fotbal si mult... mingea se protejeaza in momentul in care o ai... eu nu imi aduc aminte ca inainte de lovitura mingea sa fi fost in posesia lui Rus... si da, a fost cu intentie, dar intentie venita dintr-o "nebunie" de moment si sunt convins ca Rus nu a vrut sa iasa asa rau... toti cei care am jucat fotbal stim ca in tmpul unui meci, mai ales cand nu-ti iese nimic, mai exista si aceste momente in care o iei razna... In concluzie, ai gresit, o tragi, dar este prea mult sa spui ca a fost tentativa de omor...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează