FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE // VIDEO Un fost jucător de la Steaua vorbește despre greșeala vieții: „Femeile m-au dus în jos și mi-am pierdut banii! Am ajuns șofer de taxi în Anglia”

Constantin Cojocar
Constantin Cojocar

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 11:47

Constantin Cojocar, fost jucător la Steaua, a vorbit la GSP LIVE despre cum și-a pierdut în tinerețe banii câștigați din fotbal.

Vezi în video ce spune Cojocar despre banii pierduți

 

 

„Da,mi s-a spus că semăn cu Florin Piersic. Aveam succes la femei, dar și ele m-au dus în jos, mai ales după ce am terminat cu fotbalul. Am avut ceva bani strânși, dar fiind singur, s-au dus.

Dacă eram mai deștept, eram departe acum. Dar eram singur și nu m-am sfătuit cu nimeni. Am greșit mult de tot și acum trag ponoasele. În loc să fiu în fotbal, lucrez în transportul de persoane. Am fost șofer de taxi în Anglia. Nu mi-e rușine să muncesc”, a declarat Constantin Cojocar la GSP LIVE.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează