FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO "Îmi e rușine să mă uit la meciurile lui Dinamo" + atac la Rednic: "De ce să aduci jucători liberi de contract?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 11:52

Daniel Iftodi, omul care a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1, 3 cu Steaua și unul cu Dinamo, a vorbit în emisiunea GSP LIVE despre situația delicată în care se află echipa sa de suflet. ”Câinii” ocupă locul 9 în Liga 1.

”Am zis că nu o să mă mai uit la meciurile lui Dinamo. Îmi era și rușine să mă mai uit, toți râdeau de mine și mă întrebau când mai câștigăm și noi. În plus, nu m- am mai uitat la meciul cu Voluntari și Dinamo a câștigat”, a declarat Iftodi la GSP LIVE.

Iftodi susține că nu e de acord cu politica de transferuri de la Dinamo pe care a impus-o Rednic: ”Eu niciodată n-am fost de acord să aduci jucători liberi de contract sau înainte cu două săptămâni de începutul campionatului”.

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO A jucat la Dinamo, Steaua și Rapid și face o dezvăluire-șoc: "Am jucat în peste 10 blaturi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
116318208879996
Costica Costica  •  10 Noiembrie 2018, 10:44

ba prostovane uitate la *** ba *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

idi53
idi53  •  09 Noiembrie 2018, 19:28

Un ADEVATAT dinamovist va fi MANDRU de echipa si nu-i va fi NICIODATA rusine sa vada meciurile lui DINAMO!DINAMO se IUBESTE ,nu se judeca!DDB!

dogred10
dogred10  •  09 Noiembrie 2018, 15:54

Lasa domnule Iftodi ca Rednic are experienta in a aduce jucatori buni, poate ne spune acest Iftodi ce fel de jucatori erau Puljici( cel mai bun fundas central trecut prin liga 1), Mevlja, Gnohere ( golgheteru actualei editii), Palic,etc ??? Astea nu mi aduc sa fi venit pe bani, chiar deloc, si in plus, au fost adusi acesti jucatori in situatii foarte nasoale, gen gnohere cu 120 de kg sau palic care venise accidentat de 1 an de zile, asa ca cioko mico domnu iftodi ca vorbiti prostii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează