FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GSP LIVE VIDEO // Verdictul unui stelist: „Pentru mine, Steaua înseamnă Ghencea și Lăcătuș”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 14:55

Tiberiu Csik (47 de ani) a fost de 6 ori campion cu Steaua în glorioasa perioadă de la jumătatea anilor '90. În ziua de azi, când CSA Steaua și FCSB sunt în plin război cu privire la confictul identitar, Csik are ideile clare și pentru el e o difență mare între Steaua și FCSB. 

 

„A fost un vis să joc la Steaua, țineam cu ei de mic. Când am vazut Ghencea, mi-am spus «vai unde am ajuns». Pentru mine, Steaua înseamnă Ghencea și Lăcătuș”, a declarat la GSP Live, Csik. 

RIVALITATE ÎN FAMILIE

În 1995-1996, fratele lui, Levente, era la Dinamo, în timp ce Tiberiu evolua pentru Steaua, rivala eternă a „câiniilor”.

„Fratele meu a jucat la Dinamo. Au fost anumite clinciuri. În sensul că noi mereu îi băteam pe Dinamo. Și o dată Dumitru Țiți Dumitriu m-a pus să îi fac eu marcaj și eu i-am spus că nu vreau să-l țin eu pe fratele meu, că după dacă greșesc, lumea o să spună că l-am lăsat. În meciul respectiv s-a și întâmplat, fratele meu a dat gol (râde)”, a povestit Tiberiu la GSP Live.

De-a lungul carierei, Csik a evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Poli Timișoara, Steaua, Jiul Petroșani, Ujpest, Rocar, Kaposvar, U Cluj, Minerul Lupeni și Someșul Satu Mare.

11trofee a cucerit Tiberiu Csik alături de Steaua: 6 titluri, două Cupe și 3 Supercupe

16 meciurica titular a jucat Tiberiu Csik cu Steaua în grupele Champions League între 1994 și 1997

Citește și:

VIDEO GSP LIVE // Poveste din vestiar cu „specialul” Ilie Dumitrescu: „Noi ne îmbrăcam în treninguri și aveam Dacia, el în costum, cu Mercedes"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  28 Martie 2019, 14:25
Postat de manutd.steaua pe 28 Martie 2019, 02:14

Sa-i spuna cineva ca pot insemna si asta,dar toate la minunata suma de....5.4 milioane euro pe an! Atat costa sa foloseasca DIN NOU emblema denumirea Steaua si dreptul de a jyca in Ghencea.Lacatus e oferit bonus la banii astia!

Daca da 5.4 milioane pe an si Dinamo poate deveni Steaua, noroc ca n-are Negoita bani :)

rocky2
rocky2  •  28 Martie 2019, 10:51
Postat de milogu2017 pe 28 Martie 2019, 00:49

cine mai e si asta?? :)) a jucat la noi? nici nu am auzit de el Steaua=FCSB

Va inselati, *** gigisti!:))) Valentin Ceausescu a castigat CCE cu armata, nu Gigi Pârnaie cu ***!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Martie 2019, 02:14

Sa-i spuna cineva ca pot insemna si asta,dar toate la minunata suma de....5.4 milioane euro pe an! Atat costa sa foloseasca DIN NOU emblema denumirea Steaua si dreptul de a jyca in Ghencea.Lacatus e oferit bonus la banii astia!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează