FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Guardiola" Răzvan a semnat » Lucescu Jr. e oficial antrenor la El Jaish

Rival de-o viaţă al Stelei, Răzvan Lucescu va pregăti acum clubul Armatei din Qatar
Rival de-o viaţă al Stelei, Răzvan Lucescu va pregăti acum clubul Armatei din Qatar

Articol de , - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 19:45

La prezentarea oficială, presa din Qatar l-a comparat pe Lucescu junior cu fostul tehnician al Barcelonei.

"Nu contează unde plec să antrenez. Poate mă duc în Qatar, poate nu", a spus Răzvan Lucescu după finala Cupei României pierdută în favoarea lui Dinamo (0-1). Deşi pe site-ul oficial al clubului El Jaish s-a anunţat încă din luna aprilie că Lucescu va fi noul antrenor, fostul "principal" al giuleştenilor n-a vrut să recunoască înţelegerea pînă cînd Copos nu l-a iertat de plata clauzei în valoare de 500.000 de euro. Ieri, totul a devenit oficial, după ce Răzvan a semnat contractul şi a fost prezentat.

La conferinţa de presă, ziariştii din Qatar l-au luat prin surprindere cînd l-au întrebat dacă poate realiza la El Jaish mai multe decît a făcut Guardiola la Barcelona. "Eu sînt Răzvan, comparaţia nu-şi are rostul. Sînt un admirator al lui Pep, dar atît. Voi încerca să fac performanţă, d-asta am venit. Valoarea lotului o voi cunoaşte mai bine după cantonamentul de o lună din Austria", a spus Răzvan.

"În ultima perioadă am văzut multe partide din campionatul din Qatar şi am constatat că nivelul este unul foarte ridicat. Vreau să aduc glorie clubului Armatei!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sibianul20
sibianul20  •  21 Iunie 2012, 18:34

de ar sta cat mai mult pe acolo....

eugenidm
eugenidm  •  21 Iunie 2012, 17:10

POATE CA ACEASTA PORECLA NU II VINE PREA BINE DAR DE CE IL INJURATI? NU VA INTELEG DELOC ,CREDETI CA DACA D-L COPOS AR FI PLATIT SALARIILE LA TIMP ,AR FI RESPECTAT TOATE OBLIGATIILE CARE SI LE-A ASUMAT SI IAR FI INDEPARTAT PE BOII DE ZOTTA ,TABAN SI VACA DE DINCA AM FI LUAT SI CAMPIONATUL LA PAS SI CUPA SI ERAM FERICITI ASA CA NU ESTE DE VINA RAZVAN IN TOTALITATE CHIAR DACA ARE PARTEA LUI DE VINA ,DACA ACUM IL AVEAM PE SUMI IN CONTINUARE ERM PE CAI MARI.

kdake
kdake  •  21 Iunie 2012, 14:59

Guardiola? Cătălin Popescu si Iulian Pavel .... fiinte mancatoare de banane ce sunteti, voi ati fost creatorii acestui titlu? Daca da, va recomand sa faceti ce a facut Nastase, numai ca putin mai bine. Cand lobotomizezi o natiune intreaga, si asa deja destul de redusa intelectual, doar pentru cateva click-uri in plus, efectiv nu ai ce cauta pe acest Pamant.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează