FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, criticată din cauza lui Gueye, depistat pozitiv la cocaină: „Hai să facem asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 07:29 / Actualizat joi, 11 martie 2021 10:08

Nicolae Dică, antrenorul secund al naționalei României, a comentat situația de la Dinamo și cazul atacantului francez Magaye Gueye (30 de ani), care a fost depistat pozitiv la cocaină.

  • În urmă cu o lună, Gueye a evoluat o repriză împotriva lui FCSB, în confruntarea din Cupă, câștigată de Dinamo cu 1-0
  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor înștiințate despre cazul lui Magaye.

Fostul atacant l-a criticat pe Gueye pentru gesturile sale, fiind sigur că, dacă va fi suspendat drastic, se va retrage. În plus, Dică s-a arătat nemulțumit de cum au gestionat șefii lui Dinamo scandalurile recente. Acesta le-a reproșat nu au luat măsuri în ianuarie contra lui Gueye, care s-a filmat cu două fete în jacuzzi înjurând conducerea spaniolă a clubului, dar că i-au trimis la echipa a doua pe Geani Crețu și Andreas Mihaiu după ce au lipit o cruce pe ușa camerei lui Nepomuceno.

Nicolae Dică: „Nu cred că Gueye mai are un viitor strălucit”

„Dacă a luat-o cu bună ştiinţă, ar trebui să se gândească la sănătatea lui. Trebuie să se gândească la faptul că reprezintă un club mare. Eu nu cred că el mai avea un viitor extraordinar, chiar dacă nu se întâmpla asta. El a jucat în Anglia, la un nivel extraordinar, iar acum a ajuns la Dinamo. Nu cred că mai are vreun viitor strălucit. Dacă va fi suspendat doi ani, cred că va renunța! La ce petrecere mergi tu când se joacă din trei în trei zile şi tu ai meciuri la Dinamo?!

Când l-au găsit în piscină, nu s-a luat nicio decizie! Iar cu acei copii s-a luat. I-au trimis la echipa a doua. Hai să le dăm încredere copiilor români, jucătorilor români. Nu să spunem «Hai să-i dăm afară pe cei doi copii de la Dinamo, care au făcut o glumă»”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

VIDEO  Ionel Gane, desființat în direct: „Un no-name! Demnitate nu mai există? Să ne lase!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Momentul care l-a făcut pe Ionuț Negoiță să vândă Dinamo: „Cortacero mi-a trimis 550.000 de euro pe nevăzute”

EXCLUSIV Verdict în scandalul cu Magaye Gueye: „A folosit cocaina ca drog recreativ” + se cere reformă la nivel înalt!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Martie 2021, 13:07

Pai dupa jacuzi a fost titular ptr ca e pe mana cu Mario Niculae

bodystyle74
bodystyle74  •  11 Martie 2021, 10:29

Cum sa-l scoata de la club cand avea contract de 18000€ semnat pe vremea lui contra?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează