FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Gură de oxigen pentru "lupi" » Jucătorii Petrolului şi-au primit azi banii pentru cîştigarea Cupei

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 iulie 2013 18:17

Fotbaliştii Petrolului şi-au primit abia azi primele pentru cîştigarea Cupei României, din sezonul trecut.

Primăria din Ploieşti a plătit clubului suma de 1,2 milioane de euro care va ajunge în conturile "lupilor", care reprezintă bonusurile pentru triumful din finala Cupei, cînd au învins CFR Cluj cu 1-0.

Întîrzierea plăţilor a creat ceva tensiuni la echipă. Înaintea şi imediat după Supercupă s-a vorbit de problemele pe care Contra le-a avut în a-şi motiva jucătorii, neplătiţi pentru performanţele din sezonul trecut. Petrolul a fost zdrobită de Steaua, scor 0-3.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
bog_1
bog_1  •  16 Iulie 2013, 12:20

eu sint de acord ca locuitor al Ploiestiului si suporter al Petrolului care merge aproape meci de meci la stadion sa se instituie o taxa speciala care sa mearga direct la clubul de fotbal. cu echipa de fotbal ne mandrim si nu cu politicienii de 2 bani care se invart pe la putere cate 4, 5 ani sa-si faca ei plinul. eu vreau sa dau bani pentru echipa de fotbal ca si taxa legala ! Hai Petrolul !

torque1981
torque1981  •  16 Iulie 2013, 12:14
Postat de alepetrolul pe 15 Iulie 2013, 23:27

Mai ce grijulii au mai devenit cate unii cu cetatenii Ploiestiului de cand cu premierea asta! Cred ca vi se rupe sufletul de neajunsurile ploiestenilor care le tot insirati pe aici! Puteti dormi noaptea de grija noastra? Ii intreb eu pe domnii acestia grijulii fata de altii daca in localitatile lor au cunostinta de bani cheltuiti aiurea si daca da ce atitudine au luat fata de cei ce au risipit banii comunitatii? Sa stiti ca fuga banii astia daca nu ajungeau la jucatorii Petrolului, se foloseau la spitale, drumuri, etc...nicidecum, ca si pana acum dar si de acum inainte ajungeau la hotii care trag sforile de la Bucuresti.

CORECT!

 •  16 Iulie 2013, 09:51

Patronul poooliii,CAPRA asta asteapta banii de la primarie ca sa plateasca salariile??!! Oare cat si-a tras si el,sa-si termine hotelul de langa carciuma lui(casa silvreta)???? AFARA CU CAPUSELE!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează