FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Hagi a explicat decizia neașteptată pe care a luat-o la meciul pierdut la Craiova, 1-3

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 09:50

Gică Hagi i-a lăsat pe Eric de Oliveira și Aurelian Chițu pe banca de rezerve în meciul pierdut de Viitorul la Craiova, scor 1-3. Dobrogenii au avut 1-0, însă eliminarea lui Țîru din minutul 57 a cântărit decisiv, iar CS U a marcat de 3 ori.

"Regele" a explicat de ce i-a lăsat în afara primului "11" pe cei doi, unii cei mai valoroși jucători ai săi.

"Eu decid, văd care e [în formă] şi am decis că e rândul celorlalţi să joace. Aşa am gândit-o eu.

Cred că am făcut bine, pentru că echipa s-a manifestat foarte bine, dar după acea eliminare lucrurile au mers pentru Craiova, a avut superioritate.

E o echipă care atacă bine, are jucători tehnici, rapizi , iuţi. După aia (n.r. după eliminare) aveau spaţii mai mari şi, într-adevăr, au jucat mai bine ca noi", a declarat Gică Hagi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Decembrie 2017, 16:42
Postat de tihi pe 03 Decembrie 2017, 10:43

Ce tot vorbiti de rege?? Care rege ?? In fotbal nu sint regi,dar daca vorbim de cel mai bun jucator al TUTUROR TIMPURILOR in fotbalul romanesc, atunci vorbim de NICOLAE DOBRIN !!!

mi-a placut mereu Dobrin, dar e rege fara coroana! nu a castigat nimic pe plan international ,dezavantajat si de faptul ca a jucat intr-o perioada in care nu putea pleca afara! si de echipa nationala, ce sa mai zic, si mai mare ghinion! a jucat intr-o echipa care nu trecea de grupe in mondiale, daca se califica, pentru ca la vremea aia erau alde Dudu Georgescu si Angelo Niculescu care faceau echipa! in concluzie, nu vom sti niciodata cat de bun ar fi putut fi! pana una alta, mai putin talentat, Hagi are coroana!

andrei.f
andrei.f  •  03 Decembrie 2017, 11:46

Toată lumea e mulţumită, blatul început anul trecut când craiova *** în faţa viitorului, a fost finalizat în acest campionat, craiova a câştigat ambele meciuri. O mică problemă e, în cupele europene nu merge cu blaturi, deloc întâmplător cele două echipe au fost scuipate afară de prima echipă întâlnită !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Decembrie 2017, 11:20

eh, a menajat si el niste titulari, a menajat si craiova niste titulari sezonul trecut. o mana spala pe alta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează