FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Hagi a împărțit internetul în două! » "Hagi, îl vrei pe Ianis la națională pe pile?" vs. "Ne-a dat tuturor peste nas" » Intră și tu în dezbatere!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 10:59

Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă de după meciul câștigat de Viitorul în fața lui Poli Iași, scor 1-0. Motivul? Cosmin Contra a convocat un singur fotbalist de la Viitorul.

Selecționerul Cosmin Contra l-a enervat teribil pe Gică Hagi pentru că n-a avut ochi și pentru fiul său, Ianis. În plus, antrenorul-patron de la Viitorul i-a mitraliat și pe secunzii lui Contra pe care i-a acuzat că nu înțeleg fotbalul.

Cititorii GSP.ro s-au împărțit și ei în două tabere după conferința lui Hagi. O parte îi dau dreptate "Regelui" și consideră că Ianis ar trebui convocat, iar cealaltă parte îl crede că mai e nevoie de timp pentru ca juniorul să convingă.

COMENTARIU PRO HAGI

pro bun

COMENTARIU CONTRA LUI HAGI

contra

Merita Ianis Hagi să fie selecționat?

DA
NU

Intră în dezbatere, spune-ne părerea ta! Cine crezi că ar fi meritat să fie convocat la lot de la Viitorul de Cosmin Contra?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
905778926185316
Matei Stefan  •  16 Mai 2018, 05:59

nu are ce cauta ianis la nationala cat timp joaca la ekipa lui tata -hagi unde toata ekipa joaca pt el el sa joace la alta ekipa nu sa fie tinut de tac-su titulat nimeni din divizia a nu ar risca pe el ca jucator de baza sa fim seriosi

559134430902476
Dragos Adrian Sterpu  •  13 Mai 2018, 23:08

Gica.....cu pàrere de rau spun...tu ai fost mare...Ianis ..poate juca decat la echipa ta...in rest este un fotbalist de duzina....poate ceva calitati are....dar asta nu inseamna ca TREBUIE sa fie selectionat.

2156200394396071
Pintilei Razvan  •  13 Mai 2018, 21:15

jos palaria gica pentru ce ai facut pentru romani si romania dar ianis nu merita la nationala,budescu si stanciu e cu o clasa peste el,il ridici in slavi mai mult decat merita.ianis nu o sa ajunga niciodata fotbalist mare , o sa fie jucator bun de liga 1.daca era bun juca la fiorentina .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează