FOTBAL  »  Superliga  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 6 IUNIE, ORA 21:00, TVR1

Hagi: "Am plecat de la Timişoara şi de la Steaua pentru că nu accept să se bage cineva peste mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2009 00:00

Gică Hagi, fostul internaţional român, spune că nu va accepta niciodată ca altcineva să îi dicteze ce să facă la o echipă ca antrenor.

"În urmă cu trei ani, am fost desemnat cel mai bun antrenor din Turcia, deşi acolo activau Cristoph Daum şi Vicente del Bosque. Am bătut Fener cu 5-1 în finala Cupei Turciei şi am pierdut titlul în ultimele două etape, în condiţiile în care clubul o ducea greu. La Galata am ridicat unul dintre cei mai bine cotaţi jucători la ora actuală, Ribery.

La Timişoara i-am promovat pe Torje, Pantilimon, Latovlevici şi Luchin. Ei, toate astea, nu se văd? Pe urmă am plecat pentru că nu am acceptat anumite lucruri, şi n-o să le accept niciodată. Dacă mi-ai dat o echipă pe mînă, dă-mi-o, dar nu pot accepta să se bage altcineva peste mine, indiferent cine este el. Şi la Steaua, pe urmă, din acelaşi motiv am plecat", a spus Gică Hagi pentru revista Eurosport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
 •  03 Iunie 2009, 23:49

"anumite lucruri"!?Esti plin de bani,ai fost fotbalist (nu jucator de fotbal).Si atat.Traieste din amintiri.Demonstreaza ca m-am inselat.Succes.

 •  03 Iunie 2009, 22:57

cinste tie ca iti bagi banii in formarea copiilor , cei care te cantaresc mai bine ar dona cei 2% spre academie sa dea si ei ceva eu zic ca ar fi bine sa-ti dea astia Farul sa le rupi gura la cantaragii

 •  03 Iunie 2009, 17:28

domnule hagi ca jucator nota zece,selectioner tot zece,ca antrenor trebuie sa fii putin consiliat dar tu fiind un parvenit ai cam uitat de unde ai plecat,si nu poti accepta adevarul ai numai de pierdut,cauta cosiliere si tactici de la marii antrenori si poti deveni si tu un mare antrenor..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează