LIGA 1  ·  PLAY-OFF

Hagi, contrazis în privința sistemului din play-off: "Sunt de acord cu înjumătățirea punctelor"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 17:48

Sorin Cârțu susține că sistemul cu play-off și play-out din Liga 1 este potrivit pentru a evalua corect calitatea competiției și este de acord cu înjumătățirea punctelor, după ce Gheorghe Hagi a comentat ironic această regulă.

"Dacă îți dorești calitate într-o competiție, ăsta este sistemul. Poate ar mai trebui îmbunătățit puțin. La momentul ăsta, ASA ar fi fost retrogradată dacă nu ar fi acest sistem, nu ar mai avea șanse. Sunt de acord și cu înjumătățirea punctelor", a spus Cârțu pentru radio Sport Total FM.

"Propun să începem de la zero play-off-ul, am muncit de pomană. Regula cu înjumătățirea punctelor nu e bună, play-off-ul e bun, dar regula cu luatul punctelor nu"
Gheorghe Hagi

Sorin Cârțu a analizat și ultimele prestații ale lui Dinamo și ale Stelei și a caracterizat jocul roș-albaștrilor drept "dezastruos".

"Dinamo e mult mai agresivă, mult mai sigură pe ea și mai eficientă. La meciul cu Botoșani, Contra chiar a avut șansa începătorului, șansă pe care el a exploatat-o pe maximum.

Ce joacă Steaua în ultimul timp e dezastruos. Ma gândesc că totuși au jucători buni acolo și e o echipă grea. Nu știu cât de frumoase vor fi meciurile din play-off, dar vor fi cu încărcătură fizică și psihică mare", a concluzionat tehnicianul.Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (5)
Bali Crator  •  07 Martie 2017, 07:43

Cel mai bine ar fi ca in playoff echipele se intre doar cu punctele din meciurile directe dintre ele din sezonul regulat. Punctele din meciurile cu echipele din playout sa nu conteze. Si sa nu se injumatateasca punctajul. La fel in playout.

anthony_alexandru  •  06 Martie 2017, 20:48

acest sistem este gandit in felul urmator - castigatoarea campionatului sa fie aleasa din primele 6 din varful clasamentului - si play out si play off este gandit astfel - toate echipele sa aiba sanse sa se salveze din play out practic sa nu existe asa zisele "vazari de meciuri " tota lumea trage pentru ei si sansa lor - din varful clasamentului se alege castigatoarea campionatului adica trebuie sa fi cea mai buna si cea mai constanta - asa ca normal nu ar trebui sa iti faci probleme daca esti cea mai buna echipa - Problema domnului Hagi este ca in play off nu are aliat de cat pe Fin care este singurul care in caz in care nu are sanse la titlu va apela la "omenie "

Negoescu Ion Bebe  •  06 Martie 2017, 20:32

Anu trecut a fost bine pt Hagi ca nu era pe primu loc ,acum nu mai e bine , tipic ca la noi !

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1