FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

Hagi, delirul victoriei și beția de cuvinte: "Fotbalul e o necunoscută, când crezi că e ușor, e mai greu" :)

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 22:27

Viitorul a obținut o victorie imensă pe terenul Astrei, scor 2-1, iar titlul se apropie tot mai mult de echipa "Regelui".

Hagi a comentat partida câștigată de echipa sa la Giurgiu și speră că Viitorul va reuși să câștige titlul la finalul sezonului.

"Fotbalul e o necunoscută, când crezi că e ușor, e mai greu.

Asta e munca pe care o fac. Trebuie să mergem înainte. Jucătorii tineri trebuie să învețe să gestioneze astfel de momente, puteam să încheiem mai devreme dacă transformam penalty-urile.

Sunt bucuros de rezultat, bucuros de puncte. Se consolidează ideea că suntem pe meritele noastre unde suntem. Sunt momente care arată că echipa a crescut. Mai avem, totuși, până să devenim o adevărată echipă mare.

Astra e o echipă puternică, mereu ne-a pus în dificultate, dar și noi avem meritele noastre.

Noi suntem pe primul loc, nu? De ce să nu ne bucurăm? Nimeni nu se gândea la așa ceva, nici acum nu ne vine să credem unde suntem. Bravo nouă! Am făcut o muncă bună, dar poate vom ajunge să facem minunea până la capăt.

Trebuie să ne luptăm, să arătăm cine suntem. Mi-am permis să joc cu trei jucători născuți în 1998 în repriza doua. E o muncă grea, dar frumoasă", a spus Gheorghe Hagi, la TV Dolce Sport.

Viitorul s-a impus cu 2-1 pe terenul Astrei și rămâne pe primul loc în play-off (AICI ai detalii despre confruntare)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1429708253757306
Ionel Mircea  •  04 Aprilie 2017, 18:05

Blat pe fata...fiecare si-a luat punctele de care avea nevoie mai mult pentru a-si atinge obiectivul: ASTRA, fara sanse la titlu, a castigat meciul de cupa; VIITORUL, cu sanse la titlul de campioana, si-a luat punctele necesare pentru a ramane in fruntea clasamentului; Plus eventualele pariuri... Astia chiar ne iau de prosti...am terminat-o si cu fotbalul, nu ma mai uit la meciuri! RUSINE Astra, rusine Hagi!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Aprilie 2017, 14:50

hagi nici nu stie sa minta poza cu mainele de cap asi zice astia se fac de ras

811730288915362
Constantin Luca  •  04 Aprilie 2017, 14:47

NU E DE MIRARE,AU MAI FOST PLANIFICARI DIN ASTEA,URZICENI,OTELUL,CFR, STEAUA,DINAMO,AU MAI FOST SI COALITII IMPOTRIVA UNEIA SAU ALTEIA,SA FOLOSIT TOT FELUL DE MIJLOACE PT.A SE OBTINE REZULTATELE DORITE DE MARII DIRIGUITORI AI ASA NUMITULUI FOTBAL DIN ROMANIA,UNII JOACA,ALTII FURA.!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează