FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi, deranjat de situația în care a ajuns Steaua: "Se pierde tot ce s-a construit în atîția ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 14:42

Gică Hagi e uimit de situația în care a ajuns Steaua, care nu mai are unde să joace meciurile de pe teren propriu, iar problema siglei este în continuare în aer. 

"Păcat de un club atît de mare, care se distruge. Din păcate, Steaua nu e ceea ce trebuie. Am spus-o de la început, era bine să se înțeleagă cu Armata, să fie toată lumea unită, să rămînă toți suporterii împreună, pentru că numai așa sînt puternici, numai așa Steaua poate fi puternică.

În momentul de față, toată lumea pierde. Brandul Steaua, tot ce a construit în ani și ani, se pierde în momentul de față. Iar jucătorii sînt cei care suferă cel mai mult.

Se simt singuri, nu se simt puternici, pentru ca suporterii îți dau o motivație și o putere incredibilă ca să joci. La Steaua nu e o relație bună între jucători și suporteri și de aici plecă multe probleme", a spus Hagi la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Noiembrie 2015, 12:33

respect hagi

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  09 Noiembrie 2015, 16:57

Pana-n primavara intra la bulau si Izmana Nationala si dispar problemele de la FCSB.

grandetorito
grandetorito  •  09 Noiembrie 2015, 15:44

Cea mai mare mizerie facuta vreodata de o putere in stat.. un abuz de cea mai proasta natura, facut de persoane fara pic de gandire logica si onoare. Rusine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close