FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi dezvăluie: de ce a refuzat un salariu ULUITOR de la Rubin Kazan: "A fost imposibil". Cifrele pe care le propuneau rușii sînt amețitoare!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 12:06

Gazeta Sporturilor din 18 decembrie a scris în premieră despre oferta fabuloasă pe care Gică Hagi o avea pe masă de la ruşii de la Rubin Kazan.

Tehnicianul Viitorului n-a fost de acord s-o preia pe Rubin, deşi urma să aibă un salariu de 4 milioane de euro, la care se adăugau transferul lui Florin Tănase şi un bonus exclusiv pentru Academia sa de la Ovidiu, de 50.000 de euro lunar!

Chiar dacă ruşii care conduc clubul au venit la Bucureşti şi au discutat faţă în faţă cu Regele, dar în ciuda unor sume astronomice, plus alte bonusuri oferite, Hagi n-a acceptat! Salariul pe care Gică urma să-l aibă ca "principal" la Rubin era de 4 milioane de euro, sumă pe care tot clubul său nu o atinge ca buget pe un sezon întreg.

În direct la Dolce Sport, Hagi a vorbit în premieră despre oferta ruşilor: "Financiar a fost ceva extraordinar! Şi profesional, dar mai ales financiar. Era o ofertă incredibilă. Am luat această decizie, bună, proastă, dar nu cred că meritam.

Am vrut să rămîn şi o să vedeţi în continuare că o să facem lucruri frumoase. Depinde mult de mine să fiu la Academie, să gestionez pe lîngă lucrurile tehnice, tot ce înseamnă organizarea unui club".

Antrenorul de 50 de ani, desemnat în Ancheta Gazetei Sporturilor, cel mai bun antrenor român din 2015, a declarat de ce a refuzat un salariu anual de 4 milioane de euro. "Cel mai mare argument pentru care am refuzat oferta a fost că am un proiect important aici! Nu pot în momentul de faţă să mă despart de el.

Sîntem la jumătate de drum în anul pe care l-am început împreună şi mergem foarte bine. Acum să vedem unde vom ajunge. Într-o bună zi cred că va veni şi momentul în carte va trebuie să mă despart de acest proiect. Acum mi-a fost imposibil", a spus Hagi la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  25 Decembrie 2015, 05:51

Întotdeauna, un Nimeni, care nu a făcut nimic în viaţă, încearcă să-l mânjească pe cel care face ceva...Dacă s-ar putea, să-i reteze capul, să fie la nivelul lui !

kilimanjaro
kilimanjaro  •  24 Decembrie 2015, 22:10

Blatistul nu sa dus la Rabin ca acolo trebuia sa fi profesionist, acolo trebuia sa stii fotbal, acolo nu mergea cu blaturile ca aici. Daca era un antrenor bun si cinstit pleca demult. El sta la viitura ca aici ii merge blatul, aici are stapani ce-l protejeaza si cel mai special, aici nu e nevoie sa stie fotbal, merge cu orice ciurucuri. E un postulat ca numitul hagi, e cel mai slab conducator si antrenor din istoria fotbalului romanesc, iar ceea ce a ”realizat” el este ca generalizat blatul si a distrus fotbalul.

sibelius
sibelius  •  24 Decembrie 2015, 19:18
Postat de conasu_boeru pe 24 Decembrie 2015, 14:30

Foarte simplu !!!! Pentru ca acolo nu are arbitri care sa il protejeze , presa, Liga si Federatia si o alta echipa cu care face blaturi an de an !!! Il scuipau aia dupa 2 luni pentru ca mai mult de 6 infrangeri nu acceptau rusnacii !!!

Din ce ai scris tu am inteles ca: 1. Dinamo nu joaca in Rusia(ca aia e singura echipa pe care o umileste an de an). 2. Burleanu e prietenul lui Hagi 3. Cand nu-ti convine ceva scuipi *** si crezi ca toti fac la fel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează